Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-11-2018 09:37   Güncelleme : 10-11-2018 09:37

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet karayılmaz istifa etti!

​Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz Ak Parti'den Çaycuma Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayacak.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet karayılmaz istifa etti!

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Çaycuma Belediye Başkan Aday adayı olmak için istifa etti.

İstifasını Samsun Valisi Osman Kaymak’a veren Ahmet Karayılmaz Zonguldak’a gelerek Pazartesi günü 14.30’da Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı’nda Çaycuma Belediye Başkan adaylığı müracaatını yapacak.

Eski profesyonel futbolcu olan Ahmet Karayılmaz Çaycuma Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü görevini başarıyla yürüttükten sonra Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine ataması gerçekleşti.

Karayılmaz burada  kısa sürede gösterdiği başarılı çalışmaların ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaklaşık 15 ay önce Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandı. Samsun’da da başarılı çalışmalara imza atan Karayılmaz, Türk futbolunun köklü kulüplerinden Samsunspor’un da kayyum başkanlığını gerçekleştirdi, Samsun’da kısa sürede önemli iz bıraktı.

"EN BÜYÜK ONUR KAYNAĞIMIZ OLACAK"

Pusula’ya konuşan Ahmet Karayılmaz, “Çaycuma’ya ve Zonguldak’a daha spor alınanda hizmet etme şansı buldum. Ancak yeni dönemde Parti büyüklerimizin oluru ile Ak Parti’den Çaycuma Belediye Başkanı olarak Çaycuma halkına hizmet etmek istiyorum. Çaycuma’nın çok daha iyi bir kent olması için mücadele edeceğiz.  Çaycuma için düşündüğümüz çok önemli ve büyük projelerimiz var. Henüz aday adayı olduğum için açıklamak etik olmaz.

Pazartesi günü Çaycuma Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda  14.30’da aday adaylığı müracaatımı yapacağım. Tüm sevenlerimizi ve Çaycuma halkını bekliyorum. Vatandaşlarımızı orada görmek en büyük onur kaynağımız olacaktır” dedi.

adminadmin