Güncel
Giriş Tarihi : 10-02-2020 14:05   Güncelleme : 10-02-2020 14:05

Samsun Gençlik Ve Spor İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu Kongo'lu Öğrenciler İle Bir Araya Geldi!

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün destekleri ile Kongo Demokratik Cumhuriyeti uyruklu öğrenciler Samsun Uluslararası Öğrenci Derneğinde, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu ile bir araya geldiler.

Samsun Gençlik Ve Spor İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu Kongo'lu Öğrenciler İle Bir Araya Geldi!

Ülkenin çeşitli şehirlerinden gelip şehrimizde istişare ve gezi programı gerçekleştiren Kongo Demokratik Cumhuriyeti uyruklu öğrenciler, Samsun Uluslararası Öğrenci Derneğinde toplanıp ülkeleri hakkında İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu ile istişarede bulundular.

 

Kredi Yurtlar Kurumu (Kyk)' da misafir edilen uluslararası öğrenciler istişare toplantısının ardından ülke genelinde Kongolu öğrencileri temsil edecek olan ülke sorumlusu ismi belirlemek için seçim düzenledi.

 

Seçim öncesinde konuşma yapan İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu; 'Ülke öğrencilerinin ve halkının birlik beraberliğine vurgu yapan konuşması ile öğrencileri selamladı. Yemek ikramının ardından Samsun Büyükşehir Belediyesinin de destekleri ile şehir gezisi düzenlendi. Samsun’un tarihi ve kültürel yapısını gezip keşfeden öğrenciler hatıra fotoğrafları çekilip okudukları şehirlere uğurlandı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN