Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-02-2018 10:25   Güncelleme : 15-02-2018 10:25

Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Değerlendirme Ve Hazırlık Planlama Toplantısı

Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, çalışmaların değerlendirilmesi ve yapılacak olan faaliyetlerin planlanması amacıyla toplandı.

Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Değerlendirme Ve Hazırlık Planlama Toplantısı

Toplantıda, İl Müdürlüğü olarak Sosyal Medyanın kullanılması hakkında Ziraat Mühendisi Ensar Yılmaz bir sunum yaptı.

Yılmaz sunumunda; “Kurumların çalışmalarını sosyal medyadan tanıtarak çok fazla kişiye çok hızlı olarak ulaştırılması imkanı sağlanmaktadır” dedi.

Toplantıda ayrıca Şubat ayında Ankara’da yapılacak İl Müdürleri toplantısında İlimizde ulaştırılacak sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde tartışmalar yapıldı. 

İl Müdür Vekili Nail Kırmacı, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Müdürlerinin de katıldığı toplantıda, İl Müdür Vekili Nail KIRMACI; 2017 yılında kurum olarak özverili ve başarılı bir çalışma sergilediğimizi belirterek, tüm personele bu çalışmalarında dolayı teşekkürler etti.

Kırmacı konuşmasının devamında şunları belirtti; “2018 yılında daha gayretli ve planlı bir çalışma ile bölgemiz ve ülkemiz tarımına hizmetlerin devam etmesini bekliyorum. Çok ağır bir sorumluluk yükümüz olduğunu ve her canlıya ulaşarak ve dokunarak sürdürdüğümüz hizmetleri tanıtım ve etkinliğinin artırılması için tüm kurum çalışanlarının kurumumuz adına açılmış sosyal medya hesaplarını takip etmelerinin de yaralı olacağını düşünüyorum”.

Daha sonra sırasıyla İlçe Müdürleri ve İl Müdürlüğü Merkez birimlerinin karşılaştığı sorunlar ve çözüm yolları görüşülerek toplantı tamamlanmıştır.

adminadmin