Sağlık
Giriş Tarihi : 03-07-2014 23:30   Güncelleme : 03-07-2014 23:30

SAMSUN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN KAMERALARI NEDEN ARIZA YAPTI!

Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü delege seçimlerine doğrudan müdahale ettiği konuşulan Müdür Yardımcısı Yusuf Güner’in Samsun Halk Sağlığı binasının girişindeki kameraları etkisiz hale getirerek binaya giriş ve çıkışlarının kaydedilmemesini sağlamaya çalıştığı iddia ediliyor.

SAMSUN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN KAMERALARI NEDEN ARIZA YAPTI!
SAĞLIK SEN’DE MHP – PARALEL İTTİFAKI MI?

Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü delege seçimlerine doğrudan müdahale ederek İlhan Öksüzün kazanması için personel ile mesai saatleri içerisinde  salon toplantıları yapan Müdür Yardımcısı Yusuf Güner’in Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen’de paralel – MHP ittifakı ile sendikayı kontrol altına almaya çalıştığı da iddia ediliyor..

 PERSONELİ TEHDİT ETTİ Mİ?

Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün Cuma günü yapılacak olan delege seçimlerinde Mevcut Başkan İlhan Öksüz'ün desteklediği ve delegelere de destek vermeleri için baskı yaptığı öne sürülen Güner’in, personeli tehdit ederek delegelikten çekilmeye zorladığı konuşuluyor..

Müdür Yardımcısı Güner, "Cuma günki yapılacak olan delege seçimlerini Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğüne ve Samsun'a hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
adminadmin