Genel
Giriş Tarihi : 17-04-2017 15:13   Güncelleme : 17-04-2017 15:13

Samsun Havaalanı Araç Kiralama’da Bahar Kampanyası

vSamsun Havaalanı Araç Kiralama’da Bahar Kampanyası

Samsun Havaalanı Araç Kiralama’da Bahar Kampanyası

Samsun Araç Kiralama şirketi olan Lider Oto Kiralama’dan inanılmaz bahar kampanyası. Samsun’da araç kiralama sektöründe faaliyet gösteren Samsun merkezli firma, Samsun havaalanı araç kiralama nın yanı sıra Merzifon ve Ordu-Giresun Havaalanlarında da araç kiralama hizmeti yapmaktadır.

Samsun Havaalanının 3 ay süreli olarak tadilat nedeni ile kapatılma kararının ardından Ordu ve Merzifon Havaalanlarındaki Samsunlu ve yerel müşterilere hizmet verme gerekçesi ile yatırıma giren firma tadilat kararının ertelenmesi kararına rağmen yatırımlarını askıya almadı.

Firma yetkilisi yaptığı açıklamada; “Samsun Havaalanı Araç Kiralama” hizmetlerimiz son hızla devam etmektedir. Müşterilerimize Samsun-Çarşamba Havaalanı teslim ve araç iadeli hizmet vermekteyiz. Müşterilerimiz dilerse Ordu-Giresun Havaalanı dilerse de Merzifon havaalanı teslim araçlarını uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti ile kısa veya usun süreli kiralama yapabilirler” dedi.

Firma ayrıca, Samsun Havaalanı oto kiralama hizmetinde yeni model araçları ile 2017 yaz sezonuna ve Samsun’da yapılacak olan 23. Dünya İşitme Engelliler Yaz Spor Oyunları (2017 Defolimpik Oyunları) için de hazır olduklarını dile getirdi.

Oto Kiralama Samsun” denildiğinde ilk akla gelen firma olan Lider Oto Kiralama firması halen araç filosunda olan; ekonomik, orta, lüks, 4x4, VIP ve Minibüs sınıfı araçların kısa orta ve uzun süreli kiralamalarını yapıyor.

adminadmin