Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-09-2018 14:32   Güncelleme : 12-09-2018 15:12

Samsun Heyeti Meclis Başkanı’nı Ziyaret Etti

Samsun Heyeti Meclis Başkanı’nı Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan,  Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı,  Samsun Valisi Osman Kaymak,  AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım’ı ziyaret etti.

Meclis Başkanlığı makamında gerçekleşen kabulde heyet, Meclis Başkanı Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerini iletirken, yapılan toplantıda Samsun’un talepleri masaya yatırıldı.

Meclis Başkanı Yıldırım’ı ziyaretlerine ilişkin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Karaaslan, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Meclis Başkanı, Parlamenter Sistemin Son Başbakanı Meclis Başkanımız Sn. Binali Yıldırım’a kabulü, ilgi ve alakası dolayısıyla Samsun’lu hemşehrilerim adına gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İlk olarak Sayın Meclis Başkanımıza gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretin şehrimizin gelecek hedeflerinin görüşüldüğü verimli bir toplantıya da vesile olduğu düşüncesindeyim. 19 Mayıs 1919’un 100.yılına şehrimizi en iyi şekilde hazırlamak için uzun soluklu bir çalışmayı Milletvekillerimiz, Sn. Valimiz, İl Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte hep beraber, işbirliği ve ciddi bir koordinasyon süreciyle sürdürüyoruz. Samsun’umuzda tam bir asır önce atılan ilk adımın yıldönümünde şehrimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak, sorunları bir an önce çözüme kavuşturmak; şehrimizi 100.yıla yakışır bir görüntüye kavuşturmak amacıyla çalışmalarımıza gayretle devam ediyoruz. Pek çok potansiyeli içinde barındıran Samsun’umuz, hizmet siyaseti ile buluştuğu günden bu yana her açıdan zenginleşmiş ve güzelleşmiş, bölgesinde ve Türkiye’de örnek şehirlerden biri haline gelmiştir. Önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerle ilgili yol haritalarımızı da ortak akıl ve istişare yoluyla oluşturmaya devam ediyoruz.” değerlendirmelerini paylaştı.

 

 

adminadmin