Dünya
Giriş Tarihi : 17-06-2019 12:09   Güncelleme : 17-06-2019 12:09

Samsun İHH 2019 Ramazan Faaliyet Raporu!

İHH Samsun Temsilciliği Ramazan ayında Samsun ilçe temsilciliklerinin Ramazan ayında gerçekleştirdikleri yardım faaliyetlerini açıkladı.

Samsun İHH 2019 Ramazan Faaliyet Raporu!

İHH Samsun Temsilciliği Yaptığı açıklamada,

“Samsun İHH olarak bizler gönüllülerimiz, bağışçılarımız ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte IHH Genel Merkezi çatısı altında yeryüzünün ihtiyaç sahibi insanlarına ulaşmaya çalışan, mazlum coğrafyalarda ki olumsuz şartları ortadan kaldırmaya çaba gösteren, gürültü yapmadan sessiz sedasız inanmış olduğu erdem, insaf, merhamet, iyilik ve zalimin tam karşısında mazlumun yanında dimdik durmak gayretinde olan büyük bir aileyiz” diyerek şöyle devam etti;

Her gün bir sokakta daha bir ihtiyaç sahibinin yeni umutlarla hayata sarılmasına vesile olmaya çalışan iyilik gönüllülerinin halisane çalışmaları ile büyümeye devam ediyoruz.

Ramazan 2019 Bereketini hep birlikte yaşadık ve gönüllülerimizle paylaştık. İftar programları, ihtiyaç sahiplerine uzanan yardım kolileri, yetim kardeşlerimiz ve aileleri ile birlikte aile sofralarımızın genişletilmesi. Yeryüzü mazlumlarına ulaşan yardım kervanları, savaş bölgelerinde bulunan sivillere ulaşan ilaç, merhem-deva çalışmaları ile sizlerden gelen yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.

Bir yandan teşkilatlanma çalışmalarını devam ettiren, diğer yandan bulundukları ilçe ve köylerinde muhtaçlara ulaşmaya çalışan ilçe teşkilatlarımız da 2019 Ramazan Ayında göz doldurdular.

İyiliklerin sokak-sokak, mahalle-mahalle, köy-köy ve insan insan büyümesine vesile olan "UÇ BEYLERİMİZE" çalışmalarından ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkürler ediyoruz. Yarınlarda daha çok insana ulaşabilmek adına umutlarımızı arttıran çalışmalar ışığında temsilcilik açamadığımız ilçelerimizde de teşkilatlarımızı kurarak, Peygamber Efendimizin "Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir" işareti ve istikametinde, iyilikleri sokağımızdan tüm mazlumlara ulaştırma çalışmalarımız devam ediyor...

adminadmin