Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-12-2017 10:58   Güncelleme : 23-12-2017 10:58

Samsun İnsan ve Medeniyet Hareketi “Gençlere Değer” Diyor

Samsun İnsan Ve Medeniyet Hareketinin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapmış olduğu proje kapsamında özgüven temalı bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Samsun İnsan ve Medeniyet Hareketi “Gençlere Değer” Diyor

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Kurtoğlu ile öğrencilerin özgüvenleri kazanması anlamında İlkadım ilçesinin eğitimi sosyal kültürel anlamda ülkemizin meselleri anlamında sorular soruldu.

Yaklaşık yarım saat süren röportajda öğrencilerin sorularına samimi cevaplar veren Selim Kurtoğlu gençlerimizin ufkunun açılması, özgüvenlerinin kazanılması noktasında faydalı bir çalışma olmuştur.

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Kurtoğlu da yapılan bu gayretli çalışmalardan dolayı başta Samsun İnsan Ve Medeniyet Hareketi Derneğine bu çalışmalara destek veren okul müdürlerine öğretmenlere öğrencilere ve ailelerine başarı dileklerini iletti.

Samsun İnsan Ve Medeniyet Hareketi Başkan Yardımcısı Murat Yalçınkaya bu çalışmalarını ve ziyaretlerini ilimiz genelinde bir süredir devam ettiğini yapılan ziyaretler hakkında bilgi verdikten sonra  İlkadım  ilçe Milli Eğitim Müdürümüze samimi ve içten davranışlarından dolayı teşekkür etti. ayrıca çalışmalarında destek olan okullarımızın başta Okul Müdürlerine; Şehit Burak Zor İmam Hatip Orta Okul Müdürü Mustafa Dilek, Atatürk Orta Okulu Müdürü Rasim Nerse, Gazi Orta Okulu müdürü Erkan Seyrek ile Beden Eğitimi Öğretmeni Mustan AK ile öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür etti.

Özgüveni olmayan gençler yarınlarımız konusunda sıkıntılı günler bizi bekler endişesine kapılmamak için şimdiden gençlerimize özgüven kazandırılmalı Samsun İnsan Ve Medeniyet Hareketi bu yapılan çalışmaların “Gençlere Değer” olduğunu benimsemektedir.

 

 

adminadmin