Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-12-2017 16:14   Güncelleme : 27-12-2017 16:14

Samsun İnsan Ve Medeniyet Hareketi Gençlere Değer Katıyor

Samsun İnsan Ve Medeniyet Hareketinin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapmış olduğu proje kapsamında özgüven temalı bir takım ziyaretler gerçekleştirmeğe devam ediyor.

Samsun İnsan Ve Medeniyet Hareketi Gençlere Değer Katıyor

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ile öğrencilerin özgüvenleri kazanma anlamında Samsun ilimizin; eğitimi, sosyal kültürel anlamında ülkemizin meselleri dair sorular soruldu.

Yaklaşık bir saat süren röportajda öğrencilerin sorularına samimi cevaplar veren Coşkun Esen gençlerimizin ufkunun açılması, özgüvenlerinin kazanılması noktasında faydalı bir etkinlik olduğunu belirtti.

Yapılan bu gayretli çalışmalardan dolayı başta Samsun İnsan Ve Medeniyet Hareketi Derneğine bu çalışmalara destek veren okul müdürlerine öğretmenlere öğrencilere ve ailelerine teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

Samsun İnsan Ve Medeniyet Hareketi yönetimi adına genel sekreter Mücahit Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyesi Murat Yalçınkaya Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’e samimi ve içten davranışlarından dolayı teşekkür etti, ayrıca çalışmalarında destek olan okullarımızın başta okul Müdürlerine; öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ettiler.

 

adminadmin