Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-02-2018 09:33   Güncelleme : 24-02-2018 09:33

Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti Recep Yazgan’ı TÜYAP’ta yalnız bırakmadı!

Samsun internet Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu TÜYAP 4. Karadeniz Kitap Fuarı’na katılan Recep Yazgan’ı toplu olark ziyaret ederek destek verdi.

Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti Recep Yazgan’ı TÜYAP’ta yalnız bırakmadı!

TÜYAP 4. Karadeniz Kitap Fuarı’nda Samsun Yazarlar Derneği Standında Okuyucularıyla Buluşan Recep Yazgan, Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti’ne nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek cemiyet adına bir de kitap imzaladı.

Diriliş Postası Yazarı ve Akasyamhaber genel yayın yönetmeni Recep Yazgan, Şehir Manzaraları isimli kitabıyla TÜYAP 4 Karadeniz Kitap Fuarı standında Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti Yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti.

RECEP YAZGAN’IN İLK KİTABI

Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Sedat Öksüzoğlu, ilk kitabıyla okuyucularıyla buluşan Recep Yazgan’a başarılarının devamını dileyerek, Cemiyet adına imzalanmış kitap için Yazgan’a teşekkür etti.

Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti’nin Recep Yazgan’ı TÜYAP ziyaretine Başkan Sedat Öksüzoğlu’nun yanısıra, Başkan Yardımcıları Adnan Arslan, Ünal Yavuz, yönetim kurulu üyeleri Yalçın Karataş, Okan Çakır ve Çağdaş Yıldırım da katıldı.

 

adminadmin