Sağlık
Giriş Tarihi : 07-06-2017 09:43   Güncelleme : 07-06-2017 09:43

samsun Liv hospital’da İlk Doğum Gerçekleşti

Karadeniz’in kalbinde hizmete başlayan Liv Hospital Samsun’un ilk bebeği dünyaya geldi.

samsun Liv hospital’da İlk Doğum Gerçekleşti

Müberra ve Kadir Aydın Çifti ;Liv Hospital Samsun’da, saat 10:10’da dünyaya gelen oğullarına, Eyüp Kadir ismini verdi. 4080 kg ağırlığında ve doğumu sezeryan ile gerçekleştirilen minik Eyüp Kadir; Samsun Liv Hospital’ın ilk bebeği,hastanenin de gözdesi oldu.

İLK DOĞUM HEYECANI

Samsun Liv Hospital’ın doğumlardan sonra ailelerin anlamlı gününü kutlamak amaçlı yapılan anne babaya özel akşam yemeği  Aydın çifti için organize edildi.Minik Eyüp Kadir’in ailesine bir hafta sonra Samsun Liv Hospital  Hasta Bakım Hizmetleri Müdürlüğü’nce  evlerinde ziyareti gerçekleştirileceği ve eğitim takibinin devam edeceği bilgisi verildi.

Hastane yönetimi ; minik Eyüp Kadir’i ziyaret ederek,tebrik mesajlarını ve hediyelerini Aydın Çifti’ne takdim etti.

LIV’DE DR.TOLGA ŞİŞLİ İLE İLK BEBEK

Doğumu gerçekleştiren Liv Hospital Samsun Kadın Hastalıkları ve Doğum Klniği’nden Op. Dr. Tolga ŞİŞLİ,”Samsun Liv Hospital’da ilk bebeğimiz dünyaya geldi. Ailesini tebrik ediyoruz. Onlarla birlikte biz de heyecan ve mutluluk yaşadık. Eyüp Kadir bebek bizim ilk bebeğimiz oldu.Annemiz ve bebeğimiz gayet sağlıklı bir durumda. Kendilerine mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” şeklinde ifadede bulunarak mutluluğunu dile getirdi.

Deneyimli  hemşireler tarafından anneye;bebek için anne sütünün  önemi ve faydaları , emzirme eğitimi ,evde bebek bakım ve takibi , anne bebek uyumu  süresince karşılaşılabilecek durumlar ve aşı takvimleri  hakkında detaylı bilgi verildi.

DOĞUM SERVİSİ’NDE BÜYÜK İLGİ

Hastanede doğum yapan ilk anne Müberra Aydın, hastane standartlarının çok iyi olduğunu,teşekkür ve tebriklerini iletti. Doğum heyecanı yaşayan aile kendilerine gösterilen ilgiden de son derece memnun olduklarını dile getirdi. Anneyle birlikte hastane personeli de heyecan ve mutluluk içindeydi.Samsun Liv Hospital’da doğum sonrasında verilen Anne Baba Yemeği ile çiftleri mutlu ederken aynı zamanda kişilere kendini özel hissettiren bir hizmet sunuyor.

 

 

adminadmin