Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-05-2018 08:52   Güncelleme : 16-05-2018 10:15

Samsun Lojistik Merkezi Genel Müdüründen İlginç ifadeler!

Samsun Lojistik Merkezi Genel Müdüründen İlginç ifadeler!

Samsun’da 5 bin kişiye istihdam sağlama vaadiyle açılan ve her aşaması tartışma olan Samsun Lojistik Merkezi genel müdürlüğüne atandığı söylenen Temel Uzlu’nun bir işadamı heyetinin ziyareti sırasında kullandığı ifadelerle tepki çekti.

Yaklaşık 25 kişilik işadamı heyetine Samsun Lojistik Merkezi’ni tanıtan Uzlu, tanıtım filminden sonra aldığı mikrofonda kullandığı ifadelerle tepki topladı. Uzlu’nun ifadelerinde, ‘Ben yaklaşık 20 yılın üzerinde lojistik sektöründe üst düzey görevlerde bulundum. Tabi burası lojistiğin sadece bir ayağı. Depolama ayağı. Bunun elleçlemesi var, gümrüğü var, taşıması var vesaire. Biz şu an sadece depolama hizmeti vereceğiz. Başka ülkeler bunları aşmışlar, adamlar her şeyi yapmışlar. Bizim memur ve bürokratlar işleri kolaylamak yerine zorlaştırıyorlar. İşte bu ülkeyi geri götürüyor.

Yahudileri biliyorsunuz, neredeyse dünyayı yönetiyorlar değil mi? Türkiye’de ben Yahudilerle de çalıştım. Biliyorsunuz onlar zengin ve iyi yaşıyorlar Türkiye’de. Siz Türkiye’yi 5 yıllığına verin Yahudilere bakın görün nasıl ilerliyoruz, nasıl gelişiyoruz.’ şeklinde ifade ettiği iddia edildi.

adminadmin