Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-01-2019 16:10   Güncelleme : 10-01-2019 16:10

Samsun Memur-Sen’den Samsun Valisine Ziyaret

Samsun Memur-Sen’den Samsun Valisine Ziyaret

Samsun Memur-Sen İl Temsilcisi Hamdi Yıldız ve Memur-Sen’e bağlı Şube Başkanlarının katılımı ile, Samsun Valisi Osman Kaymak makamlarında ziyaret edildi.

Samsun Valisi Osman Kaymak’a Memur-Sen İl Temsilcisi Hamdi Yıldız Memur Sen Heyeti adına Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin “Hiç” lik felsefesini temsil eden tabloyu takdim etti.

Yıldız, Samsun ve Türkiye de genel yetkili sendika sendikayız, Sorumluluğumuzun bilincinde üyelerimizin ve kamu çalışanlarının sosyal mali ve özlük haklarının iyileştirilmesi kazanılmış hakların korunması ülkemizin birlik ve beraberliğinin en önemli katkısı olma gayretini sürdürmekteyiz. Memur Sen olarak sadece ülkemizin değil uluslararası alanda ortaya koyduğumuz çalışmalar ile yeryüzünde tüm mazlumların ümit kapısı olmuş büyük bir teşkilatız.

Samsun’da Üyelerimizin talepleri doğrultusunda memnuniyeti artıracak çalışmalar içerisindeyiz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemde de Memur-Sen’in çalışmaları artarak devam edecektir. Sayın valimize nezaketleri ve ilgilerinden dolayı Şahsımız ve kurumlarımız adına teşekkür ederiz. Dedi.

Samsun Valisi Osman Kaymak Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Yeni Seçilen şube başkanlarına başarılar diledi. Ayrıca ziyarete katılanlara teşekkür etti.

Vali Beyin ziyaretinden sonra Vali yardımcılarımız ve kurum müdürleri ziyaret edildi

Vali Yardımcıları İbrahim Avcı, Hasan Öztürk ve Sezgin Üçüncü, Müdürler M.Hayri Şen, Mesut Aydoğdu, Dursun Teke ve Fatih Ögüt’ü makamında ziyaret etti.

adminadmin