Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-11-2018 11:09   Güncelleme : 19-11-2018 11:09

Samsun MHP’de Vedat Çınaroğlu krizi!

Samsun MHP’de Vedat Çınaroğlu krizi!

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Talimatları ile İlyas Acar’ı Alaçam Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.

MHP’nin Alaçam’daki aday tanıtım toplantısında ayrıca bir de kriz yaşandı.

Devlet Bahçeli’ye hakaret ettiği için partiden atılan Samsun eski Milletvekili Vedat Çınaroğlu’nun MHP İl Başkanı Taner Tekin ile yanyana oturması hem partililerin hem de MHP Genel Başkan Baş Danışmanı Hüseyin Edis’in tepkisini çekti.

Hüseyin Edis salonu terk ederken partililer sosyal medya üzerinden olayı protesto ederek, Taner Tekin’i ağır bir şekilde eleştirdi.

İşte o eleştiriler;

“Ulan sizin adamlığını ya doğruyola gitmiş bbp ye gitmiş samsunda iyi partiye çalışmış iyi partili benim genelbaşkanıma hakaret ler etmiş bir dansözü sen al yanı başına oturt bu makam size bol geldi eğer adamlık varsa bırakın herkimde yanlışı savunacak kadar cahilse bekliyorum siz atar yapın mafyacılık oynayın adam kaldırın şerefsizlere şeref katın yazıklar olsun hadi hodri meydan çıkın bekliyorum cevap verin daha yazacak çok şeyim var merak etmeyin ispatlı delilli bakalım onları sosyal medyaya koyduğum zaman dürüstlük nekadar kalacak sizde. YAZIKLAR OLSUN SİZE.

adminadmin