Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-12-2017 10:54   Güncelleme : 26-12-2017 10:54

Samsun MHP’den MÜSİAD’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Haluk Tan’ı ziyaret etti. Ziyaret programına MHP İl Başkan yardımcıları ve MHP Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın ile ilçe yöneticileri katıldı. Dernek yöneticilerinin de hazır olduğu programda iş dünyasının sorunlarına değinildi.

Samsun MHP’den MÜSİAD’a ziyaret

Samsun’un sanayi anlamında çok zengin bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çeken MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Samsun gerek sanayi anlamında gerekse iş dünyası anlamında çok büyük bir değere sahip. Bu değer Samsun’umuzun da katma değerini arttırmakta. Samsun sanayilerinde bulunan fabrikalarımızdan yurt dışına ihracat yapan firmalarımız var. Samsun’da üretime dayalı sanayinin şehrimize de ülke ekonomisine de büyük katkılar sağladığını biliyoruz. Bir milletin, bir devletin üretebildiği kadar güçlü ve bağımsız olacağını da çok iyi biliyoruz. Bu yüzden üretim yapan sanayicilerimiz ve iş adamlarımız bizler için çok kıymetlidir. Ülkeyi yöneten idareciler, sanayicilerimizi ve işadamlarımızı teşvik etmeli, desteklemeli, her türlü kolaylığı ve imkânı sağlamalıdır. Ancak bütün bunlara rağmen, yerel yöneticiler tarafından sanayicilerimize yeteri kadar sahip çıkılmadığını da açıkça görüyoruz. Organize sanayi bölgesinde ki özellikle çevre düzenleme ve yol sorunu sanayicilerimiz tarafından da bizler tarafından da defalarca dile getirildi. Bizler bu sorunları söylediğimizde eleştirmek ve karalamak için söylemiyoruz. Biz bu söylediklerimize cevabı da bu sorunların giderilmesi ile bekliyoruz. Hiç unutmuyorum, bir sanayicimiz ile sohbet ederken, yurt dışından gelen misafirini fabrikaya götürürken utandığını bu yüzden çevreyi görmemesi için gece götürdüğünü söylemişti. Bu ayıp tüm yerel yöneticilerin ayıbıdır” dedi.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ise ziyaretten dolayı MHP İl Başkanı Taner Tekin ve yöneticilerine teşekkür ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

adminadmin