Eğitim
Giriş Tarihi : 21-08-2014 17:08   Güncelleme : 21-08-2014 17:08

SAMSUN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI YAYINLANDI..

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü Yönetici Atama Yönetmeliği’ne göre belirlenerek Puanlama sistemiyle başarılı yöneticilerin tespit edildiği Yönetici Atama değerlendirme sonuçları açıklandı..

SAMSUN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI YAYINLANDI..

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü Yönetici Atama Yönetmeliği’ne göre belirlenerek  Puanlama sistemiyle başarılı yöneticilerin tespit edildiği  Yönetici Atama değerlendirme sonuçları açıklandı..

Yöneticiler aldıkları puanlara göre başarılı iseler görevlerine devam edecekler, başarılı değil iseler görevlerine devam etmeyecekler.

Milli Eğitim Bakanlığı başarıyı tespit etmek için 100'e yakın kriter geliştirdi. Bu kriterleri ölçmek için her okulun yöneticilerini ilçe milli eğitim müdürü, ilçede atamalardan sorumlu şube müdürü, okul aile birliği başkanı, okulda en kıdemli ve en kıdemsiz öğretmen, en genç ve en yaşlı öğretmen, bu 100 kriter üzerinden yöneticileri elektronik ortamda değerlendirildi.

Bu durumda Türkiye genelinde 16 bin yönetici için bu gün değerlendirmeler tamamlanmış olacak.. Milli Eğitim Bakanlığı’na göre değerlendirme sonunda yüze 30 ya da 40 oranında yöneticinin yerleri değişecek..

LİSTEYİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ:

 

adminadmin