Gündem
Giriş Tarihi : 16-01-2014 15:19   Güncelleme : 16-01-2014 15:19

SAMSUN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE PARALEL YÖNETİM

Samsun Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, görevlendirilmesinin dolmasına ve yeniden görevlendirilmesi yapılmamasına rağmen makamını boşaltmıyor..

SAMSUN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE PARALEL YÖNETİM
BIRAKMIYOR..

Mustafa Cora’nın yerine vekaleten atanan İsmail Yavuz vekil olarak Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken Cora ile aralarındaki makam kavgası bir türlü çözülemiyor..

Mustafa Cora’nın normal şartlar altında görevlendirilerek geldiği önceki okulu  Çankaya Tapu Kadastro Anadolu Meslek Lisesi’ne Müdürlüğü’ne geri dönmesi beklenirken Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü makamında kalması Samsun Valiliği’ni de şaşkına çevirmiş durumda..

PEKİ NE OLACAK

Şuan hali hazırda Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü’nde iki müdür mevcudiyetini muhafaza ederken görevlendirilmesi sona eren eski Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora’nın makamını ne zaman boşaltacağı ya da yeniden görevlendirilmesinin yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor..

Cora’nın boşaltması beklenilen makamına atanan İsmail Yavuz ise vekaleten görevlendirme yapıldığı için imza yetkisini de Cora’dan devralarak işleri yürütmeye devam ediyor.. 

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki makam kavgası literatüre ‘Paralel Yapılanma’ ile birlikte bir de ‘Paralel Yönetim’ kavramını kazandırmış vaziyette..
adminadmin