Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-04-2017 13:44   Güncelleme : 15-04-2017 13:44

Samsun Müsiad’dan Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret

​Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Haluk TAN ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ’ u makamında ziyaret etti.

Samsun Müsiad’dan Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret

MÜSİAD Başkanı Tan ve yönetim kurulu üyeleri kendilerinden ve faaliyette olan şirketlerinden bahsederken , Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ile ülkemizdeki terör örgütleri ve Samsun asayişi hakkında sohbet ettiler.

Samsun İl Emniyet Müdürü Yavuz, Samsun’un suçlu yakalanması oranında Türkiye’de ilklere girdiğini, hızlı ve etkili asayişe sahip olduğumuzu vurgulayarak, FETÖ operasyonlarını da en hızlı gerçekleştiren şehir olduğumuzun altını çizdi.

Esrar ve bonzai kullanımının gençlerimizde  sık olduğu duyumunu aldığımız bu günlerde ise emniyetin bu konudaki hassas çalışmalarının sonucu ciddi oranda azalma sağladığını belirttiler.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Emniyet Müdürü Yılmaz,  konuklarına ilgi ve nezaketleri için teşekkürlerini iletti.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri esnasında, kendilerine MÜSİAD’ ın aylık çıkardığı Çerçeve dergisini takdim ederken aynı zamanda İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’un Polis Haftasını kutladılar.

 

 

 

adminadmin