Güncel
Giriş Tarihi : 20-01-2017 12:46   Güncelleme : 20-01-2017 12:46

Samsun Oto Kiralama

Samsun’da oto kiralama hizmetlerinde kaliteli hizmet ve %100 müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş olan Samsun Oto Kiralama hizmetlerinde profesyonel rent a car şirketi Lider Oto Kiralamanın bir markası olarak Samsun Havaalanı oto kiralama hizmeti ile de hizmetinizde.

Samsun Oto Kiralama

Samsun Havalimanı çıkışlı olarak uçuş saatlerinize uygun geliş (teslim etme) ve gidiş (teslim alma) hizmetlerinde çalışma saat sınırlaması olmayan bir Lider Oto Kiralama markası olan Samsun Oto Kiralama hizmetleri size bir telefon kadar yakın.

Samsun çıkışlı olarak Samsun’da Ucuz Oto Kiralama hizmeti veren Samsun Oto Kiralama Hizmetleri,  Samsun merkez ve Atakum ilçesi merkezli olarak samsun rent a car hizmeti vermektedir.

Samsun’da araç kiralama konusunda uzman kadrosu ile Samsun’da günlük, haftalık ve uzun süreli oto kiralama ve araç kiralama hizmeti de vermektedir.

Yurtiçi ve yurtdışı ucuz araç kiralamada uluslararası şirketlerin standartlarında Samsun araba kiralama hizmeti veren Samsun Oto Kiralama Hizmetleri, Samsun Havaalanında, Samsun merkez ofisinde oto kiralamada uygun fiyat ve kaliteli hizmet beklentilerine cevap vermek için sizlere bir telefon kadar yakın.

İletişim bilgileri;

Samsun Oto Kiralama Merkez Şube
Zafer Mah. Şevketiye Cad. No:35 İlkadım / SAMSUN

Tel: +90 (362) 234 62 74
Gsm: +90 (532) 638 87 57
E-Posta: [email protected]

 

Samsun Rent A Car Havaalanı Şube
Merkez Mah. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı No: 17 Çarşamba / SAMSUN
Tel: +90 (362) 844 80 80

Samsun Oto Kiralama Online Rezervasyon için tıklayın; http://www.samsunotokiralama.com/default.asp

 

adminadmin