Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-12-2016 11:12   Güncelleme : 27-12-2016 11:12

Samsun Özel Karadeniz Yükseliş Okulları Noel Kutluyor

​Samsun Özel Karadeniz Yükseliş Okulları, penceresinden bir Noel Baba sarkıtarak, Milli Seferberliğin, şehit üstüne şehit vermenin adeta umurunda olmamasına Samsun İl ve İlçe Milli Müdürlüğü sessizliğini koruyor.

Samsun Özel Karadeniz Yükseliş Okulları Noel Kutluyor

Samsun Haber - Eski adı Şahinoğlu Koleji olan Samsun Özel Karadeniz Yükseliş Okulları, Yükseliş Anaokulu ve Yükseliş İlkokulu binasının penceresi yılbaşı yani Noel için süslenerek bir pencereden Noel Baba Sarkıtılmıştı.

Yaşanılan bunca acıya, teröre ve şehitlerimize rağmen Noel Kutlamayı ihmal etmeyen Yükseliş Okullarında çocuklarımıza ve gençlerimize hangi milli değerlerin ve hangi milli kültürün öğretildiği konusuna Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sessiz kalması tepkilere sebep oldu.

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLER NE YANA DÜŞÜYOR

Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Yabancı dil sınıflarının yer aldığı Samsun Yükseliş Okulları’nın böyle bir hassas dönemden geçtiğimiz günlerde neyin peşinde oldukları sorulurken, vatandaşlar ve veliler, “Neden bizim milli kültürümüzün sembolleri değil de Hristiyan inancının kodları çocuklarımıza öğretilmeye veya sevdirilmeye çalışılıyor anlayabilmiş değiliz” diyerek tepkilerini ortaya koyuyorlar.

Bilindiği gibi Samsun Yükseliş Koleji, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi eski dekanı ve eski Rektör yardımcısı Haydar Şahinoğlu tarafından Şahinoğlu Koleji adayla kurulmuştu.

Kendisine bağlı ve kendisinden birkaç yüz metre uzaklıkta bir özel okulda milli manevi değerlere bağlı nesiller yetiştirme ana gayesi ile kurulan Milli Eğitim Müdürlerinin konuya sağır olmaları, açıklama yapmamalarının altında ne yattığı merak konusu oldu.

Ülkemiz her gün şehit haberleriyle acı çekerken ilgili ve yetkililerin bu duruma sessiz kalmalarının kabul edilir olmadığını belirtiliyor.

Akasyamhaber – Özel Haber

 

adminadmin