Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-05-2019 11:48   Güncelleme : 31-05-2019 11:48

Samsun Piazza’nın Seçkin Marka Karmasına Yeni Halkalar Eklendi

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, seçkin marka karmasına yenilerini ekleyerek, müşterilerine kaliteli ve bol seçenekli alışveriş imkânı sunmaya devam ediyor.

Samsun Piazza’nın Seçkin Marka Karmasına Yeni Halkalar Eklendi

Karadeniz’in en büyük alışveriş merkezi olarak hizmete açıldığı 29 Mart 2013 tarihinden itibaren Samsun ve çevresinin sosyal yaşamına renk katan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, sadece kentin değil, tüm Orta Karadeniz Bölgesi’nin ticari ve sosyal hayatına yön veriyor.

Yerli, yabancı birçok markaya ev sahipliği yapan Samsun Piazza AVYM, marka yelpazesini genişletiyor. Media Markt, 5M Migros, Zara, H&M, Decathlon, Cinemaximum, Lacoste, Yargıcı, Starbucks, Tommy Hilfiger, Cook Shop gibi sektörünün lider markaları ilk kez Samsun halkıyla buluşturan Piazza AVYM’nin bünyesine seçkin markalar katılmaya devam ediyor.

Jumbo, Damat Tween, Dagi, Özdilek, Skechers, Armağan, Süvari, Yakup Efendi, Eve Shop ve  Suplementler Piazza’daki yerini alırken, Civil ve Instreet de çok yakında hizmet vermeye hazırlanıyor.

Dünya ve Türk mutfağının lezzetlerini Samsunluların beğenisine sunan Piazza’nın yakın zamanda cafe-restoran markalarına da bir yenisini daha eklenecek.

Cooq Lounge Nargile, zengin menüsü ile Piazza’nın ve Samsun’un gözde markalarından biri olmaya hazırlanıyor.  

HEM ALIŞVERİŞ HEM YAŞAM MERKEZİ  

1500 m2 ile Samsun’un en büyük halka açık terasına sahip olan Piazza, sadece alışveriş değil bir yaşam merkezi olarak da bölgenin çekim merkezi konumunda bulunuyor.

Her yaş grubunun ilgisini çekecek etkinlikleriyle sosyal hayatı renklendiren Samsun Piazza, birçok özel güne de anlam katıyor. Önemli gün ve haftalara ve bayramlara özel birbirinden keyifli ve anlamlı etkinliklere ev sahipliği yapan Piazza AVYM’kentin sosyal hayatına canlılık kazandırıyor.  

Düzenlediği kampanyalar ve fırsat günleriyle de alışverişi daha cazip hale getiren Piazza, her zevk ve bütçeye uygun olarak sunduğu bol seçeneklerle, dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini ziyaretçilerinin ayağına getiriyor.  

Herkesin aradığı her şeyi bulabildiği Piazza, bowling salonu ve eğlence merkezleriyle ziyaretçilerine mutlu anılar biriktirme imkanı sağlayan, göz alıcı Karadeniz manzarasına karşı konumlanan kafe ve restoranlarıyla da zengin mutfaklar sunuyor.

Piazza AVYM, 140.000 m2’lik inşaat ve 63.500m2 kiralanabilir alanı, geniş ve ferah koridorları, güvenli ortamı ve muhteşem mimarisi ile Samsun’un marka değerlerinden birini oluştururken, bol alternatifli alışveriş imkanlarıyla da kentin ekonomisine katkı sunuyor.

adminadmin