Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-03-2017 11:07   Güncelleme : 16-03-2017 11:07

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Müdürü’ne FG plaka komplosunu Kuran O müdür yardımcısına soruşturma açıldı!

Samsun Haber - Geçen ay Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yaşanan FG Plakalı araba krizinin sorumlusu müdür yardımcısı hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Müdürü’ne FG plaka komplosunu Kuran O müdür yardımcısına soruşturma açıldı!

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Cengizhan Ç., Sosyal Medya üzerinden İsmail B isimli şahsa, Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ertuğrul C.’nin arabasının plakasının FG harflerinden oluştuğunu yazdırmıştı.

Sosyal Medya üzerinden üzerinden, “Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Müdürü Ertuğrul C., Arabanın plakasındaki FG’nin hesabını senden soracağım” şeklindeki yazıyı kendisine Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Cengizhan Ç’nin yazdırdığını belirtmesi üzerine Müdür yardımcısı Cengizhan Ç. Hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Cengizhan Ç. Hakkındaki idari soruşturmayı ise Samsun Fizik Tedavi Hastanesinde yürütüleceği öğrenildi.

Soruşturmanın ardından olayın kaymakamlık oluruyla savcılığa intikal ettirileceği belirtiliyor.

adminadmin