Gündem
Giriş Tarihi : 21-03-2014 19:14   Güncelleme : 21-03-2014 19:14

SAMSUN SAADET PARTİSİ'NDEN ÇAĞRI!

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, Saadet Partisi’nin seçim çalışmaları kpasamında yürüttüğü propaganda faaliyetlerinin sesli propaganda kısımını Pazar günü durduracaklarını kaydetti.

SAMSUN SAADET PARTİSİ'NDEN ÇAĞRI!
Var, PAZAR GÜNÜ YALIACAK OLAN ygs SINAVI NEDENİYLE ÖĞRENCİLERİ RAHATSIZ ETMEMEK AMACIYLA PARTSİNİN BÖYLE BİR KARAR ALDIĞINI BELİRTEREK DİĞER PARTİLERİN DE bu hassasiyei göstermelierini istedi.
Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“ 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kaldı. Siyasi Partiler olarak seçim çalışmalarımızı sesli ve görsel propaganda araçları ile yapmak durumundayız. Bu anlamda öncelikle sesli propaganda amacıyla cadde ve sokaklarda gezen giydirilmiş araçlarımızın vermiş olduğu rahatsızlıktan dolayı tüm hemşerilerimizden özür dileriz. Ancak biz Saadet Partisi olarak halkımızı düşünerek aşırı yüksek sesle tanıtım yolunu seçmediğimizi de belirtmek istiyoruz.
 
GÜNDEMDE SINAV VAR

Bilindiği üzere 23 Mart 2014 Pazar Günü Saat 10:00’de YGS sınavı vardır.  Bu sınav milyonlarca gencimiz için önemlidir. Sınava giren gençlerimizin ve ailelerinin tek gündemi şuan bu sınavdır.
 
Dolayısıyla biz siyasiler olarak seçim gündemimizden biraz sıyrılıp hayatın bizim dışımızda da devam ettiğini düşünerek en azından sınav günü sesli propaganda araçlarımızı susturmamız o gün sınav saatlerinde sesli propaganda yapmamamız gerektiğini belirtmek isteriz. Bu konuda tüm siyasi partilere çağrıda bulunuyorum. Biz Saadet Partisi olarak inşallah buna uyacağız.
 
Bu vesileyle Sınava girecek olan tüm öğrenci kardeşlerimize YGS sınavında üstün başarılar dileriz.
adminadmin