Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-08-2017 14:50   Güncelleme : 28-08-2017 14:50

Samsun Tanıtım Günleri 3.000.000 ziyaretçi bekliyor

Her yıl geleneksel olarak yapılan ' Samsun Tanıtım Günleri ' İstanbul Yenikapı Sahili Miting Alanı'nda 22-24 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Samsun Tanıtım Günleri 3.000.000 ziyaretçi bekliyor

Yenikapı miting alanında birçok etkinliğin olacağı " Samsun Tanıtım Günleri "nde İlçeler stantlarını, sunumlarını gerçekleştirilecek.

SAMKON Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Genel Başkanı Sezgin Gümüş bu yıl çok farklı bir etkinliğe imza atacaklarını belirtirken, Samsunluları 22-24 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan organizasyona davet etti.

CUMHURBAŞKANINI VE TÜM MİLLETVEKİLLERİMİZİ DAVET ETTİK

SAMKON'un her geçen gün büyüyen ve gelişen bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve Türkiye'de hemşehri derneklerinde 2. sıraya yükseldiğini belirten Gümüş;' Çok büyük bir aile olma yolunda attığımız adımlar bizlere daha büyük sorumluluklar yüklüyor. Bu yıl Eylül ayında gerçekleştireceğimiz  " Samsun Tanıtım Günlerİ "diğer yıllarda yapılan etkinliklerde çok farklı bir şekilde yapılacak. Uzun zamandır ekibimizle birlikte bu çalışmayı yürütüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızı da etkinliğimize davet ettik. İnşallah kendisini bu etkinlikte ağırlamak istiyoruz.' diye konuştu.

SAYSİAD GENEL BAŞKANI AV.AYŞE ÜSTÜNEL DAĞDELEN " SAMSUN GÜNLERİ ÇOK ÖNEMLİ ORGANİZASYON "

Saysiad'ın çiçeği burnunda yeni genel Başkanı Av. Ayşe Üstünel Dağdelen, Samsunlular Günü'nde yaklaşık olarak İstanbul'da bulunan 1.500.000 Samsunlunun yanı sıra bir o kadar daha Samsun'u ve Samsunluları sevenlerle beraber 3.000.000 ziyaretçi bekliyoruz " diye konuştu.

Oktay ZERRİN- Samsun

adminadmin