Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-01-2017 09:47   Güncelleme : 04-01-2017 09:47

Samsun Tanrıverdi Sheraton Otel’in Genel Müdürü’nden Başbakan’a Şapşik, Hükümete istifa

Bütün Türkiye Dolar bozdururken düğün fiyatını 95TL’den 45 Euro’ya çeviren Samsun Sheraton Otel’in Genel Müdürü’nden hem başbakana hem de hükümete ağır birer hakaret geldi.

Samsun Tanrıverdi Sheraton Otel’in Genel Müdürü’nden Başbakan’a Şapşik, Hükümete istifa

Samsun Haber - Türkiye’nin ekonomik kriz ile mücadele ettiği günlerde 95 TL olan düğün fiyatını Euro’ya çevirerek ve yüzde seksen zamlı ve Euro kuru üzerinden veren Samsun Sheraton Oteli’nin Genel Müdürü Onur Bıyıklı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda eski Başbakan Davutoğlu’na şapşip diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Tanrıverdi Holding’in oteli olan Samsun Sheraton’un genel müdürünün gafları bununla da sınırlı kalmadı.

Samsun Sheraton Genel Müdürü Onur Bıyıklı provokatör paylaşımlarına terör örgütlerinin ekmeğine yağ sürecek şekilde devam ettirdi ve hükümeti istifaya çağırdı.

Onur Bıyıklı paylaştırdıktan sonra kaldırdığı paylaşımında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na şapşik dedi ve şunları yazdı:

“Bir ara Ahmet Davutoğlu diye bir başbakan vardı. Bu şapşik İşid için “İşid terörist değildir. Öfkeden dolayı bir araya gelmiş çocuklardır” demişti. Benim askerimi ateşe atan bu piçlere bu lafı söyleyen şapşik nerede acaba”

HÜKÜMET İSTİFA

Samsun Sheraton Oteli Genel Müdürü Onur Bıyıklı bununla kalmayarak hükümeti istifaya davet ettiği paylaşımında ise şunları yazdı:

“Ülkemizin güvenliğinden sorumlu olan kim varsa görevlerini acilen bırakmalılar. Bu tür patlamalardan bıktık usandık artık. Bu işin profesyonel kişilerle yürütülmesi gerekiyor. Basın açıklaması filan istemiyoruz. Sokaklarda it çakal geziyor. Siz ise izliyorsunuz. Şehitlerimize Allahım rahmet etsin. Yaralılarımıza acil şifalar versin.”

adminadmin