Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-06-2017 09:46   Güncelleme : 16-06-2017 09:46

Samsun teknopark firma tanıtım günleri 2. Hafta etkinliği ile devam ediyor

Samsun teknopark firma tanıtım günleri 2. Hafta etkinliği ile devam ediyor

Samsun teknopark firma tanıtım günleri 2. Hafta etkinliği ile devam ediyor

Samsun Teknopark bünyesinde ki firmalarımızın yapmış olduğu faaliyetlerini ve Ar-Ge ürünlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen ve 2. hafta sunumları gerçekleştirilen etkinliğimizde Samsun Teknopark Genel Müdürü Buğra ÇOLAK katılımcılara hoş geldiniz temennisinde bulunarak; “Firma tanıtım günleri etkinliği adı altında aslında biz sizlerle iletişim sağlıyoruz. Bu amaçla Teknoloji transfer ofisinin bu firma tanıtım günlerine küçük katkıları olabileceğini düşündük. Özellikle de siz firmalarımızın faaliyetleriyle ilgili destek ya da fon sağlayabilecekleri güncel ve yeni programlar varsa bunları sizlere bu tür etkinlikler vasıtasıyla duyurabilmek istedik. Teknoloji Transfer Ofisi fazla uzun olmayacak şekilde 5-10 dk’lık kısa sunumlarla, firma tanıtım günleri etkinliğinin düzenlendiği her hafta sizlere faydalı olabileceğini düşündüğümüz sunumlar yapacak ve hep birlikte bilgilenmiş olacağız. Tanıtım yapacak firmalarımıza başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmasının ardından OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi’nden Proje ve İş Geliştirme Uzmanı Onur YAVUZ Mevcut Devlet Destekleri hakkında bilgi verdi.

Daha sonra sırası ile Barsoft Barkod Çözümleri firması adına firma Yazılım Müdürü Olcay DAĞLI, Bulut Ar-Ge firması adına firma sahibi Gökhan ÖZTOPUZ, Datasist firması adına firma İnsan Kaynakları Yöneticisi Özlem UYAR firmalarının faaliyetlerini ve Ar-Ge projelerini tanıtarak katılımcılara bilgi verdiler.

 

adminadmin