Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-02-2017 11:02   Güncelleme : 20-02-2017 12:15

Samsun Tenis Kulübü Olağanüstü kongreye neden gitti!

Samsun Tenis İhtisas Kulübü’nün geçen yıl ocak ayında yaptığı olağan gene kurulun ardından bir yıl sonra Pazar günü yeniden kongreye gitti.

Samsun Tenis Kulübü Olağanüstü kongreye neden gitti!

Samsun Tenis İhtisas Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu’nda başkan seçilerek bir yıl görevini sürdüren Ahmet Takış, yönetim kurulu üyesi Levent Özden’in istifa ederek olağanüstü kongre için imza toplamasının ardından olağanüstü kongrede de yeniden başkan seçildi.

İddialara göre, Samsun Tenis İhtisas Kulübünün geçtiğimiz yıl Ocak ayı başında yapılan kongrenin ardından yönetim kurulu Başkanlığı’na Ahmet Takış’ın seçilmesi bazılarını rahatsız etti.

Bir yıl sonra düğmeye basıldı ve önce yönetim kurulu üyesi Levent Özden istifa ettirildi.

Levent Özden’in istifasının ardından Kulüp Başkanı Ahmet Takış’a başkanlığı bırakması için baskılar uygulanmaya başladı.

Devreye Samsun’un iki önemli holdinginin patronları girdi fakat Ahmet Takış başkanlığı bırakmadı.

KİMLER NEDEN İSTİFA ETTİ

Ahmet Takış’ın Başkanlığı bırakması sağlanamayınca Kulüp yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Levent Özden’e kulübü olağanüstü kongreye götürmesi için imza toplaması  talimatı verildi.

İstifa eden yönetim kurulu üyesi Levent Özden üyelerin yarısından fazlasının imzalarını alarak kulübü olağanüstü genel kurula götürdü.

Fakat toplanan imzalara ve Başkan Takış’a yapılan baskılara rağmen sonuç değişmedi ve Samsun Tenis İhtisas Kulübü yönetim kurulu Başkanı Ahmet Takış Olağanüstü Genel Kurulda da seçimi 121 oy alarak rakibini Engin Uzun’u ezici bir farkla geçerek yeniden Başkan seçildi.

Engin Uzun 98 oyda kaldı.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN