Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-10-2018 15:10   Güncelleme : 18-10-2018 15:10

Samsun Ticaret Borsasından indirime tam destek

Samsun Ticaret Borsasından, “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı” çerçevesinde “En az yüzde 10 indirim” kampanyasına tam destek.

Samsun Ticaret Borsasından indirime tam destek

Enflasyonla mücadelede ülkemiz kazanacak, hepimiz kazanacak” diyen Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır “Enflasyonla Mücadele Programı çerçevesinde TOBB’un 365 oda ve borsa ile birlikte başlattığı en az yüzde 10’luk indirim kampanyasına üyelerimizin gösterdiği ilgi memnuniyet ve gurur vericidir. Borsamız camiası ülkemiz menfaatine olan her meselede olduğu gibi bu kampanyada da kayıtsız kalmamıştır. Üyelerimiz kendi iştigal alanları ile ilgili ürünlerde en az yüzde 10 indirime gitmektedir. Kampanyaya katılım büyüyerek devam edecektir” dedi.

Mücadele toplumun tüm kesimleri tarafından birlikte yapılmalıdır

"Döviz kurlarında yaşanan gelişmelerin etkisiyle enflasyon çift hanelere çıkarak - yükselen maliyetler ve faizler sonucu - hem firmalarımızı hem de alım gücü düşen vatandaşlarımızı olumsuz yönde etkilemiştir. Enflasyonla mücadeleyi tek başına hiçbir kurum ve kuruluş yapamaz. Mücadele toplumun tüm kesimleri tarafından birlikte yapılmalıdır. Bu nedenle, Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan 'Enflasyonla Mücadele Programı” nı son derece önemli buluyor ve destekliyoruz. İş dünyamız bu kampanya ile devletimizle birlikte topyekûn bir duruş sergileyerek, elini taşın altına koyacaktır” diyerek sözlerine devam eden Başkan Çakır:

“Enflasyon ile mücadele de önemli bir mihenk taşı olarak gördüğümüz bu kampanya hakkındaki duyurular borsamız tarafından üyelerimize yapılmıştır ve yapılmaktadır. Bu duyurularla, ilan ve afişlerle, resmi sosyal medya hesaplarımızla; Tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az yüzde 10 indirim yapılması teşvik edilmektedir” dedi.

adminadmin