Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-02-2018 13:12   Güncelleme : 13-02-2018 13:12

Samsun Ticaret ve Sanayi Odasından MÜSİAD Samsun Şubesine Ziyaret

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi Başkanı Haluk Tan ve üyelerini ziyarette bulundular.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odasından MÜSİAD Samsun Şubesine Ziyaret

 

Üyeler selamlaşma sonrası, Murzioğlu’na yaptıkları işlerden, ticaretlerini geliştirmek için beklentilerinden bahsettiler.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murzioğlu; ‘Bizler Samsun’ da ticaretin gelişmesine yönelik araştırmalar yaparak, işadamlarımızı bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Bunun için en son olarak  Dış İlişkiler Uzman Yardımcımız Çağrı Işıtan’ı, destekler hakkında sizleri bilgilendirebilmek adına Ekonomi Bakanlığı’ na gönderdik. Kendisi detaylarıyla sizlere bilgilendirme yapacaktır.’ dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Dış İlişkiler Uzman Yardımcısı Çağrı Işıtan ; ‘ Ekonomi Bakanlığının vermiş olduğu , ‘Pazara Giriş Belgeleri Destekleri, Yurtdışı Pazar Araştırması Destekleri, Rapor Satın Alımı Destekleri, Yabancı Şirket Satın Alımına Yönelik Danışmanlık Destekleri, İleri Teknolojiye Sahip Yabancı Şirket Satın Alımı, Yurtdışı Birim/Kira Giderlerinin Desteklenmesi, Marka Tescil Desteği, Yurtdışı- Yurtiçi Fuar Desteği, Tarımsal Ürünlerde İhracat İadesi Yardımları, Hizmet Sektörüne Yönelik Destekler ve bunun gibi destekler mevcut. Bunların her biri için şartlar var. ‘ dedi.

Işıtan’ ın tüm desteklerden ayrıntılı olarak bahsettiği toplantıda, MÜSİAD üyelerinin kendi sektörleri ile ilgili sorularını cevaplandıran Işıtan ve Başkan Murzioğlu’na ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren MÜSİAD Samsun Başkanı Haluk Tan ve üyeler, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na nezaketleri için teşekkürlerini iletti.                              

adminadmin