Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-01-2017 11:12   Güncelleme : 10-01-2017 11:12

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Reklam yapmak yerine iş yapmayı tercih ediyoruz!

Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Reklam yapmak yerine iş yapmayı tercih ediyoruz!

Samsun Haber - Murzioğlu İMG’ye önemli açıklamalarda bulundu.

 “Şehrimizde kavga etmeyi değil, her zaman uzlaşma kültürünü oluşturmayı hedefledim” diyen Murzioğlu bunu başarabilmek için mücadele ettiğini kaydetti.

LOJİSTİK KÖY SAMSUN'UN GELECEĞİ

Görev yaptığı dönemde Samsun'da uzlaşma kültürünün oluşması için her zaman yapıcı olmayı yeğlediğini belirten Murzioğlu;'Bizler bu şehrin ticaretinde olmuş, yüzlerce insan çalıştırmış ve şu anda şehrin ekonomisine yön veren çok önemli bir kurumun temsilcileriyiz. Samsun ekonomik olarak basamakları yürüyerek değil, koşarak atlayan bir şehir olma hüviyetinde iken kavgacı bir anlayışı benimsemek yerine uzlaşma kültürünü ortaya koyarak şehrimizin tüm dinamikleriyle uyum içerisinde çalışmaya özen gösterdik. Bundan sonra da aynı anlayışımız devam edecek. Samsun'un kaybedecek bir dakikası bile yok' dedi.

ÖNEMLİ HİZMETLERE İMZA ATTIK

Başkanlığı döneminde çok önemli işler başardıklarını ancak bunun reklamını yapmak yerine işlerine odaklandıklarını belirten Murzioğlu;'Samsun'un ekonomisine yön verecek ve iş adamlarımıza çıta atlatacak Lojistik Köy projesi 2 yıl içinde tamamlanmış olacak. Bu projenin yapımında büyük zorluklar çektik, yargı engelleriyle karşılaştık ve şükürler olsun ki, tüm engelleri aşmayı başardık. Ufak tefek detaylar kaldı. 2 yıl içinde lojistik köy Samsun'a kazandırılmış olacak. Bu proje hayata geçtiğinde Samsun ekonomisi çıta atlayacaktır. Bu projeye karşı çıkanlar Samsun düşmanlığı yapmıştır. Bizler konumumuz gereği Samsun'un ekonomisini nasıl büyütürüz, işadamlarımızın önünü nasıl açarız. Bunlara bakıyoruz” diye konuştu.

2016 RAPORUNU BASINA AÇIKLAYACAĞIZ

Karadeniz'in incisi Samsun'da ekonominin ve ticaretin gelişmesi için irili ufaklı bir çok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Murzioğlu;'Bakınız sadece kendi imkânlarımızla tarım fuar yerinin Samsun'a kazandırılması için çok mücadele ettik. Burası tamamen Ticaret ve Sanayi Odası'nın kendi imkânlarıyla yapılmıştır. Yeni hizmet binamıza yakın zamanda geçmeyi planlıyoruz. Türkiye- Rusya arasında yaşanan önceki kriz nedeniyle duran Samsun-Krasnodar seferlerini yeniden başlatmak için çalışmalarımız sürüyor. 2016 hizmet raporumuz hazırlandı. Bunu da geniş bir basın toplantısıyla sizlere açıklayacağız. Orada odamızın hangi hizmetlere imza attığını çok daha iyi göreceksiniz.' diyerek sözlerini tamamladı.

adminadmin