Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-11-2016 15:35   Güncelleme : 29-11-2016 15:35

Samsun TSO Meclis Üyesi Metin Aktürk’ten Atakum Rotary Kulübü Başkanı’na sert cevap

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Metin Aktürk, Atakum Rotary Kulübü Başkanı Alper Engiz’e sert cevap verdi.

Samsun TSO Meclis Üyesi Metin Aktürk’ten Atakum Rotary Kulübü Başkanı’na sert cevap

Samsun TSO hakkında "Sadece aidatları ödüyoruz. Başka hiç bir iş yaptıklarını düşünmüyorum. Yandaşlarını da geziye götürüyorlar. Beraber gezip dolaşıp eğleniyorlar. Hiç birimize bir faydası olduklarını zannetmiyorum. Vergi rekortmeni oldunuz, büyük yatırımlar yapıyorsunuz. Ne faydası oldu TSO'nun size?  Sıfır" şeklinde eleştiri yapan Samsun Atakum Rotary Başkanı Alper Engiz’e cevap Samsun TSO Meclis Üyesi Metin Aktürk’ten geldi.

“Bunlar bir iş adamları derneğinin başkanının söyleyeceği laflar mı. Bir de bu odada  derneğinin iş adamlarının da burada olduğunu bilerek onları da  yandaş tayfasına katarak konuşmak çok yanlış  bu ancak tecrübesi bir cahilin konuşmasıdır  “ diye tepkilerini dile getirmeye başlayan Aktürk şöyle devam etti;

Hani derler ya okumuş cahil bu da onun gibi bir şey, hadi onu anladık o tecrübesiz cahil Peki ya diğerleri tecrübeli iş adamları Sıfatında olanlar ve enteresan olanı da bu arkadaşlar odaya da sık gelip giderler.

 Ben şimdi bu konuşmalardan provokatörlük aramayayım da ne yapayım. Değerli arkadaşlar öncelikle basın aracılığıyla şunları söylemek istiyorum;

Birincisi Samsun ticaret ve sanayii odasında yandaş diye bir taraf yoktur hepimiz aynı taraftanız hepimiz Samsun'u seviyoruz

İkincisi burada bulunan herkes elhamdülillah hali vakti yerinde iş güç sahibi insanlar kimse buraya 8000 üyenin dişinden tırnağından arttırarak ödediği Aidatları yemeye gelmedi burada bulunun herkes de buna müsaade etmeyecek nitelikte insanlardır.  Bizler buraya parayla gelmedik.

Bizler buraya kendi meslek teşekkülümüzdeki arkadaşlarımızın bize duydukları Güven sayesinde geldik. Onların güvenlerini kazandık ta geldik.

Eğer siz bizim hiç bir şey yapmadığımızı ve yiyip içtiğimizi ve eylendiğimizi düşünüyorsanız seçim yanaşıyor

Buyurun gelin secime katılın kazanı ve ne istiyorsanız onu yapın.

Fakat ben sizin ne yapmak istediğinizde bildiğinizi pek sanmıyorum

 Çünkü Samsun'da bir yığın problem varken konuşulacak ve gündeme gelecek

Siz bunları bırakıp bu müesseseyi yıpratmak istemeniz bana pek samimi gelmedi.

SAMSUN’UN MESELELERİNE KAFA YORUN

Kıymetli arkadaşlar burası yarı devlet yarı millet namına çalışan bir müessesede burada bir denge vardır o dengeyi muhafaza etme durumundadır. Ama Sizler gönüllü teşekkülsünüz. Bakın samsunun gündeminde havaalanı var bir aydan fazladır bir internet gazetesindeki köşe yazarı havaalanıyla ilgili yazılar yazıyor neden bunu gündeme taşımıyor ve yetkililere bunun hesabını sormuyorsunuz.

Samsun'un sanayisinin yolları bozuk sanayici arkadaşlar misafirlerini bile sanayiye getirmeye çekiniyorlar niye bunlardan bahsetmiyorsunuz.  Samsun'da büyük bir otopark sorunu var niye bundan bahsetmiyorsunuz

Samsun'da pazar yeri diye bir yer yok pazar ısı yapan insanlar yolları işgal ediyor vatandaş hem yağmurlu havalarda hem de pazar yerlerinin karmaşa düzenleri için de alışveriş yapmaya çalışıyorlar niye bunlardan bahsetmiyorsunuz.

 KİMDEN KORKUYORSUNUZ

Saathane’deki esnaf kan ağlıyor yazın tozdan kışın da çamurdan niye bunlardan bahsetmiyorsunuz.

Bunlardan bahsetmek için para gerekmiyor yürek gerekiyor.

Kimden korkuyorsunuz. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın kalbini kırmaktadır korkmuyor musunuz?

Onları yandaş sıfatıyla sıfatlandırmaktan rahatsızlık duymuyor musunuz? Yarın onlarla karşı karşıya geldiğinizde yüzünüz kızarmayacak mı?

 

adminadmin