Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-06-2017 09:12   Güncelleme : 01-06-2017 09:12

Samsun TSO’dan MÜSİAD’a İade-i Ziyaret

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, MÜSİAD Samsun Şubesine iadei ziyarette bulundu.

Samsun TSO’dan MÜSİAD’a İade-i Ziyaret

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Aydın Özvatan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Haluk Akyüz ve Mustafa Kemal Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Serinkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Necmi ALIÇ  Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve Yönetimi’ni ziyaret etti. 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, yeni dönem çalışma faaliyetleri hakkında misafirlerini bilgilendirdi.

AMACIMIZ, SAMSUN’U DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIMAK

Konuşmasında birlik ve beraberlik konusuna vurgu yapan Haluk Tan, “Şehirlerin yarıştığı günümüzde ortak aklın çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bizler hep birlikte şehrimizin tüm dinamikleri ile ortak çalışmalar yapmak zorundayız. Ayrımız, gayrımız yok. MÜSİAD olarak Samsun'a ve ülkemize katkıda bulunmaya, katkıda bulunanlarla birlikte ortak hareket etmeye devam edeceğiz. Türkiye ile birlikte Samsunumuzun da büyümesi, gelişmesi ve iş dünyamız ile hedeflenen 2023 vizyonuna yakışır proje ve hizmetlerle faydalı işler yapmak istiyoruz. İnşallah birliktelik temellerimizi daha da sağlamlaştırıp, şehrimizi daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.  Murzioğlu: “Hep birlikte şehrin hizmetindeyiz”  Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, “Yaşadığımız şehre katkı sağlamak bizler için asli sorumluluktur. Bunun bilinciyle; tüm kesimlerle gönül bağımız var. Samsun; esnafıyla, sanatkarıyla, tüccarıyla, sanayiciyle bir bütündür. Bizlerin ortak paydası Samsun'dur. Hep birlikte bu şehrin hizmetindeyiz. Hepimiz aynı dili konuşuyoruz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Tek amacımız da şehrimize katkı sağlamak. Bunun gayreti içindeyiz. Birlikten güç doğar. Bu zamana kadar hep birlikte el ele vererek, pek çok çalışmamızın hayata geçmesini sağladık. Bizler, güçlü ve geniş bir aileyiz.

Her zaman ifade ettiğim gibi; güzel şehrimizi layık olduğu yere taşımak adına hep birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Genç ve dinamik kadronuzla kentimiz ve ülkemiz adına önemli çalışmalara ve projelere imza atacağınıza inanıyorum.  Yapacağınız her projede de üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Yeter ki, kentimiz için hep birlikte güzel şeyler üretelim” diye konuştu. 

adminadmin