Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-07-2017 13:38   Güncelleme : 14-07-2017 13:38

Samsun Tso’dan, Vali Kaymak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclis Divanı, Samsun Valiliği’ne atanan Osman Kaymak’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Samsun Tso’dan, Vali Kaymak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclis Divanı, geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Samsun Valiliği’ne atanarak, yeni görevine başlayan Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Osman Kaymak, Samsun TSO Yönetimi ve Meclis Divanı ile ayrı ayrı tanıştı. Ziyarette, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Vali Osman Kaymak’a yeni görevinde başarılar dileyerek, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Murzioğlu: “Sorumluluğumuzun bilincindeyiz”

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak kentin gelişmesi adına çalışmalar ve projeler yürüttüklerini belirten Başkan Murzioğlu, “Samsun’un en büyük avantajlarından biri de kurumlar arasında işbirliği içerisinde gerçekleştirilen çalışmalardır. Sağlanan birlikteliğin sizlerin de katkısıyla artarak devam edeceğine inanıyoruz. Ülkemizin ve kentimizin 2023 hedeflerine ulaşması için kaybedecek vakti ve boşa harcayacak enerjisinin olmadığının bilincindeyiz. Samsun iş dünyası olarak sorumluluğumuzun bilincinde hareketle, kentimiz ve ülkemiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen görevi yapmayı sürdüreceğiz. İnşallah sizin öncülüğünüzle beraber kentimizi en güzel noktalara taşıyacağız” dedi.

Vali Kaymak: “Elbirliği ile çalışacağız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Osman Kaymak ise, “Sanayileşme ülkemizin ve şehirlerimizin kalkınmasının en önemli dinamosudur. Samsun, insan yapısıyla, coğrafyasıyla, doğasıyla, sanayisiyle Karadeniz’in incisi. Amacımız, hiç şüphesiz ilimizin daha iyi noktalara gelmesidir. Samsun’un güzelliklerine güzellik katabilirsek ne mutlu bize. Bunun için de kentimizin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda kalkınmasını sağlamak için hep birlikte uğraş vereceğiz. Güzel çalışmaları elbirliğiyle, birbirimizin heyecanını artırarak, işbirliği koordinasyonunu iyi bir noktaya getirecek şekilde çalışacağız. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

adminadmin