Güncel
Giriş Tarihi : 08-02-2020 13:07   Güncelleme : 08-02-2020 13:07

Samsun TSO’dan “Yönetmelik” Bilgilendirme Toplantısı

Samsun TSO ve Çevre Şehircilik Samsun İl Müdürlüğü işbirliği ile yapı müteahhitlere yönelik, “Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelik” ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Samsun TSO’dan “Yönetmelik” Bilgilendirme Toplantısı

Rehberlik yapmaya devam ediyoruz

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda (STSO) düzenlenen toplantıda konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Öztel, “Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak sürekli değişen yerel ve küresel iş yapma ortamında, firmalarımıza rehberlik yapmayı ve yerel kalkınma faaliyetlerine katkı yapmayı, birincil vazife olarak kabul ediyoruz. Bildiğiniz gibi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2 Mart 2019 tarihli Resmi Gazetede Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelik yayınlandı. Bu hepimizin iş yapma sistemini etkileyecek bir konu. Dolayısıyla bilgi sahibi olmamız önemli. Bu nedenle konunun uzmanı olan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden yetkili konuklarımızla yönetmeliğe ilişkin bir bilgilendirme programı organize ettik. İşbirlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Sunum yapıldı

Ardından da, Çevre ve Şehircilik Samsun İl Müdürlüğü’nden Yapı Denetim Şube Müdürü Osman Aktaş, yönetmelik hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Sunumun ardından Osman Aktaş, katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN