Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-08-2019 14:16   Güncelleme : 05-08-2019 14:16

Samsun TÜGVA'da Mustafa Demir Güven Tazeledi!

TÜGVA Samsun İl Temsilciliği 2. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Mustafa Demir, güven tazeledi.

Samsun TÜGVA'da Mustafa Demir Güven Tazeledi!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilciliği 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurul, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Balta, Teşkilat Bölge Sorumlusu Özer Demir ve teşkilat üyelerinin katılımıyla yapıldı. Tek liste halinde gidilen genel kurulda mevcut Başkan Mustafa Demir, yeniden göreve getirildi.

TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu ve vakıf üyelerine teşekkür eden TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Mustafa Demir, TÜGVA’nın Türkiye’de bir marka olduğunu ve bursları, yurtları, eğitim-öğretim hizmetleri, kıraathaneleri, icathaneleri, kampları, kültür-sanat ve spor faaliyetleriyle önemli bir yere geldiğini söyledi.

"EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

"TÜGVA Samsun olarak da geriye düşmeden her alanda olmaya gayret ediyoruz." Mustafa Demir, "2015 Temmuz’unda Samsun’da ilk adımını atan vakfımız sabah namazı buluşmaları, seminerler, atölyeler, kitap tahlilleri, okul-yazar buluşmaları, ortaokullarda medeniyet ve değerler kulübü, liselerde medeniyet ve düşünce çalışmaları, geziler, yaz okulu, yaz kampları, aksiyon dolu birçok faaliyeti ile binlerce gence ulaşmayı başarmıştır. Bundan sonra da yepyeni etkinlik ve projeleriyle gençlerin gönüllerinde yer etmeye devam edecektir. Bu çalışmalar da görev alan destek olan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.Yeni dönemde yine hep birlikte gayret göstererek vakfımızın çok daha iyi bir noktaya geleceğine inanıyorum. " dedi.

"GÖREVİMİZİN BÜYÜK SORUMLULUĞUNUN FARKINDAYIZ"

TÜGVA bünyesinde mücadeleyi bir bayrak yarışı olarak gördüklerini anımsatan Demir, "Yeni dönemde vakfımızın çok daha iyi bir noktaya geleceğine, ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine en iyi şekilde hizmet edeceğine yürekten inanıyoruz. Bu vesile ile yeni dönemde görev alacak bütün kardeşlerimize de başarılar diliyorum. Omzumuzdaki yükün İstanbul’un fatihi Fatih Sultan Mehmet Han’ın omzundaki yükten hafif olmadığı şuuruyla hareket edecek ve yeni Türkiye’nin inşasının fikir ve aksiyon neferleri olmak için canla ve başla çalışacağız. " diye konuştu.

Yönetim kurulu ve görev dağılımı şöyle oluştu; Teşkilat Koordinatörü  Taha Yasin Zenginbaş, Ortaokul Koordinatörü Muharrem Kartancı, Lise Koordinatörü Aslan Öksüz, Yükseköğrenim Koordinatörü Emre Güneş, Çalışan Gençlik Koordinatörü  Ali Demir, Kadın ve Aile Koordinatörü Belkız Tokel, Medya ve İletişim Koordinatörü Mustafa Döver, Eğitim Koordinatörü  Vahdet Bayır, Mali İşler ve Kaynak Geliştirme Ahmet Sağlam, İdari İşler Koordinatörü  Ahmet Selman Aydın, Yurtlar ve Evler Koordinatörü Hüseyin Hami Kasım ve Spor Koordinatörü  Mustafa Demircioğlu.

adminadmin