Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-01-2018 13:36   Güncelleme : 23-01-2018 13:36

Samsun Ülkü Ocakları Tüm İlçe Başkanlıklarında Mehmetçik için eller semaya açıldı!

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı tarafından, Afrin'de başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı" operasyonuna katılan Kahraman Türk Askerleri için akşam namazına müteakiben İl ve ilçe başkanlıklarınca Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılıp eller semaya açıldı.

Samsun Ülkü Ocakları Tüm İlçe Başkanlıklarında  Mehmetçik için eller semaya açıldı!

Akşam namazından sonra Samsun Ülkü Ocakları'nın il ve ilçe temsilciliklerinde buluşan ülkücüler, 20 ocak'ta başlayan Zeytin Dalı Harekatına katılan şanlı Türk Ordusu için Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak, dualar etti.

Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası konuşan Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, " Şehit olmayı en büyük onur sayan Şanlı Türk Milletinin evlatları dün, Sarıkamış'ta Çanakkale'de olduğu gibi bugünde aynı ruh ve inançla Yüce Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliği için Afrin'e operasyon düzenledi. Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz beyefendinin talimatıyla Türk Milletinin 57. Alayı olan Ülkü Ocaklarının tüm il ve ilçe başkanlıklarında, Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak, fetih süresi okundu ve ardından dualar edildi. Bizde Samsun olarak il başkanlığımız ve 13 ilçe başkanlığımızda eş zamanlı olarak toplanıp dualar ettik." diyerek sözlerini sonlandırdı.

adminadmin