Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-10-2019 11:34   Güncelleme : 07-10-2019 11:34

Samsun Ülkü Ocaklarından Büyükşehir Belediye Başkanı Demir’e Ziyaret

Samsun Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Mert Bahar ve yönetimi, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

Samsun Ülkü Ocaklarından Büyükşehir Belediye Başkanı Demir’e Ziyaret

Samsun Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Mert Bahar, Ülkü Ocakları yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette amaçlarının ilkokul, lise ve üniversite gençliğini her türlü zararlı alışkanlıklar ve maddelerden uzak tutarak tamamen eğitim ve kültür faaliyetlerine yöneltmek olduğunun altını çizen BAHAR: “ Bizler milli ve manevi değerleriyle büyümüş, meslek hayatına geçtiğinde vatanına ve milletine faydalı olabilecek nesiller yetiştirmek için bu görevdeyiz. Gençliğin her alanda daha iyi yetiştirilmesi hususunda çalışmalarımız gerçekleşmekte ve gündemimizin her zaman birinci sırasında yer almaktadır. “ şeklinde konuştu. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı DEMİR, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunarak Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Bahar ve yönetimine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti.

adminadmin