Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-08-2017 16:25   Güncelleme : 17-08-2017 16:25

Samsun Valisi Kaymak Kavak'ı Ziyaret Etti

Samsun Valisi Osman Kaymak Samsun ilçelerini ziyaretleri kapsamında Kavak’ı ziyaret etti.

Samsun Valisi Kaymak Kavak'ı Ziyaret Etti

Kavak Kaymakamlığını ve Kavak Belediyesi ziyaretlerinin ardından Kavak Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Vali Osman Kaymak daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kavak Bölge Parkındaki Kavak Tirit Evini ziyaret etti.

Vali Kaymak’ın ziyaretine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel,  İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Ateş, Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nail Kırmacı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüsnü Mete Ergin, Meclis Üyeleri ve daire amirleri eşlik etti. Samsun Valiliğine yeni atanan Kaymak Samsun ilçelerini ziyaretlerine aralıksız devam edeceğini söyledi.     

Vali Kaymak konuşmasına şu şekilde devam etti; “Göreve geldiğim günden bu yana ilçelere ziyaretlerimi aralıksız devam ettiriyorum. Bugünkü ziyaretimiz Kavak’a oldu. Tüm Kavaklılar bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşıladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kavak’a yapılan yatırımları Kavak Kaymakamımız H. Hasan Gökpınar ve Kavak Belediye Başkanımızdan dinledim. Kısa sürede büyük başarılara imza atan Kavak’ın geleceğinin parlak olduğuna inanıyorum” dedi.

Kavak’taki katı atık sorunun 2018 sonuna kadar çözüleceğinin müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz şunları söyledi; “Kavak’ın içme suyu konusunda artık bir sıkıntısı kalmadı. Katı atık su sorununun da çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Şuan ihale aşamasında ve 2018 yılı sonuna kadar bu sorunun çözülmesi için gerekli tüm talimatları verdim. Belediye Başkanımıza ve tüm Kavak halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Samsun Valisi Osman Kaymak’a ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; “Sayın valimizi ve Büyükşehir Belediye Başkanımızı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ı ilçemizde ağırlamaktan büyük onur duyduk. Kavak bu noktalara büyüklerimizin desteği ile geldi. Hedefimiz omuz omuza verip Kavak’ı çok daha iyi noktalara getirmek” dedi.

Vali Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve misafirler Kavak Belediyesini ziyaretinin ardından Kavak Organize Sanayi Bölgesini, Kavak'ın Tatarmuslu Mahallesi Ayvatullu Sokağında bulunan, Şehit Uzm. Çvş. Ümit Eker'in ailesine taziye ziyareti, Emirli Mahallesinde yapılan Yaşar Doğu Müze evi ve Güreş alanını ardından Kavak’ta bulunan ihtiyaç sahibi aileleri ziyarette bulundular.

adminadmin