Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-07-2018 10:32   Güncelleme : 14-07-2018 10:32

Samsun Valisi Osman Kaymak’tan 15 Temmuz Mesajı

Samsun Valisi Osman Kaymak’tan 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz, hainlerin mermileri karşısında milletimizin kalbindeki vatan sevgisinin gücünü gösteren bir destan olarak tarihimize geçmiştir. Öyle bir destan ki, gelecek nesillerin aydınlık yarınları için milletimizin canı pahasına ortaya koyduğu kutlu bir mücadelenin zaferi anlatılmaktadır.

Bu topraklar şanlı tarihimiz boyunca nice kahramanları bağrında taşımıştır. Toprağı vatan yapan bu kahramanlarla, 15 Temmuz şehitlerimiz kader birliği yapmış ve mertebelerin en yücesine, şehadet makamına erişmiştir.

Milletimizin kahraman evlatları bu elim gecede hainlerin zapt ettikleri tankların önünde durmuş, uçak ve helikopterlerden yağdırılan bomba ve kurşunlara bedenini siper etmiş, tarihe altın harflerle geçen destansı bir mücadele ile bu hainlere geçit vermemiştir.

Bugüne kadar kardeşliğini, Vatanını, Cumhuriyetini demokrasisini, milli ve manevi değerlerini hedef alan saldırılara canı pahasına karşı koyan Milletimiz, bundan sonra da gerçekleşebilecek saldırılara aynı kararlılıkla karşı koyacağı güç ve inancında olduğunu 15 Temmuz Gecesi tüm dünyaya bir kez daha en güçlü şekilde göstermiştir.

Dostlarımıza güven ve gurur verip, düşmanlarımıza korku saldığımız bu topraklar üzerinde gözü olanların son ümidini de yok ettiğimiz destansı kahramanlık gecesinde kaybettiğimiz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.

Bir ferdi olmaktan gurur duyduğum aziz milletimi ve o gecenin kahramanlarını minnet ve şükranla anıyor, 15 Temmuz gecesi milletimizin nasıl bir destan yazdığını unutmadık, unutturmayacağız diyerek sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

adminadmin