Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-01-2019 10:10   Güncelleme : 19-01-2019 10:10

Samsun Valisinden teşekkür!

Samsun Valisinden teşekkür!

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun açıklarına 80 mil mesafede Panama bayraklı Volga-Balt 214 kuru yük gemisinden tehlike sinyali alınması üzerine, hava şartlarının kötü olmasına rağmen hızla intikal ederek gemi personelini kurtaran Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığına teşekkür etti.

Samsun Valisi Osman Kaymak teşekkür mesajında şöyle dedi;

Bu operasyona katılarak, başarılı bir şekilde 7 gemi personelinin kurtarılmasını sağlayan başta Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanımız Sg. Alb. Ahmet Bahadır ve tüm kademedeki yüzer ve uçar ekiplerimize, İl Sağlık Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç ve tüm kademedeki sağlık personelimize teşekkür ediyorum.

Yine, sivil römorkörlerle kurtarma ekiplerimize yardımcı olan balıkçı vatandaşlarımıza; yerel, ulusal ve uluslararası mecralarda hızlı ve doğru haber akışı gerçekleştiren ilimiz yerel ve yaygın basın mensuplarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kaybolan iki gemi mürettebatının arama çalışmalarına Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığımızın planlı görevleri kapsamı içerisinde devam edilmektedir.

Ben tekrar bu vesile ile böylesi olayların bir daha yaşanmaması dileklerimle kazada canlarını kaybedenlerin ailelerine sabırlar, kurtarılan denizcilere de yeni yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum.

adminadmin