Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-12-2017 10:29   Güncelleme : 08-12-2017 10:53

Samsun Valisine Güney Kore Yolu Göründü!

Samsunspor yine olağanüstü kongre kararı aldı.

Samsun Valisine Güney Kore Yolu Göründü!

Böyle durumlarda bizim matbuat aleminde hazır başlıklar yine, yeniden, tekrar tekrar çıkartılır, ısıtılıp ısıtılıp manşetlere çekilir; ‘Galip Öztürk Samsunspor’a sahip çıksın’

Neden?

Çünkü Galip Öztürk’te para var ve Samsunspor’da da para yok!

Mesele bu kadar basittir onlara göre…

Yerler ıslaksa yağmur yağmıştır düz mantığı yani…

Meselenin diğer taraflarına bakmayı düşünmezler.

Galip Öztürk’ün Samsunspor’a sahip çıkması için istediği şartlar oluşuyor mu?

Yoksa Galip Öztürk, Samsunspor gibi dipsiz bir kuyuya sürekli para mı dökecek. İstenilen ve beklenilen bu galiba?

Biz bunları tartışırken, AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan bana göre hiç de şık olmayan bir Twitter paylaşımı yaptı.

Turan gitmiş olduğu Güney Kore’den, Samsun Valisi’nin “Samsung, Samsun’un önüne geçmemeli” sözlerine istihzai bir şekilde gönderme yaparak, “Başbakanımızla Güney Kore’de Samsung Gn Mrk’ni ziyaret ediyoruz... Samsung YK Bşk Hyun-Suk Kim’in Samsun  Valisi Sn @osmankaymk’a selamı var! :)” diye yazdı.

Turan, meseleyi gündeme getirecek kadar Korece bilmediği için, “Bizim ülkemizde Samsun diye bir ilimiz var. Bu ilimizin valisi çok yakın bir zamanda Samsung’un Samsun’un önüne geçmesinden rahatsızlığını dile getirdi. Sizi Samsun’a davet ediyoruz. Böylece bu isim benzerliğinden hem siz yani Samsung, hem de bizim Samsun ilimiz nasıl faydalanabilir bunu konuşabilme fırsatı yakalayabiliriz" demedi, diyemedi tabi ki…

Ama sosyal medyadan alaycı bir şekilde “Samsung YK Bşk Hyun-Suk Kim’in Samsun  Valisi Sn @osmankaymk’a selamı var! :)” yazdı ve sonuna da gülücük ikonu yerleştirmeyi ihmal etmedi.

Sayın Valimize önce, beterin beteri var; durumumuz BATMAN ilinden daha kötü değildir çünkü google’ye Batman yazılınca hiçbir şekilde Batman ilinin çıkmadığını sadece ve sadece Batman çizgi roman ve sinema kahramanının çıktığını hatırlatarak,  en kısa zamanda Güney Kore’ye bir ziyaret tertip etmesini tavsiye ediyoruz.

Yanına Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı değil, Samsunlu Kore Gazilerimizin yakınlarından ve belki de TSO ve MÜSİAD’tan birilerini de alarak Güney Kore’ye yapacağı kültürel ve ekonomik araştırmalar ziyareti Samsun’a faydalı olacaktır.

Belki Samsun’a yatırım yapmaya da ikna edebilirsiniz.

Hiçbir şey yapamazsanız, ihtimaldir ki, Samsung’u Samsunspor’a sponsor olma hususunda ikna edebilirsiniz.

Bu hedef defalarca Galip Öztürk’ün Samsun’a sahip çıkmasını istemekten ve beklemekten daha ütopik değildir.

Başyazı
adminadmin