Güncel
Giriş Tarihi : 16-01-2020 12:29   Güncelleme : 16-01-2020 12:58

Samsun’da 31 Milyonluk Millet Bahçesinin İmalatları Çok Kötü!

Samsun Canik ilçesinde 19 Mayıs Stadyumunun yerine yapılacak olan millet bahçesinin inşaatındaki imalatların çok kötü ve standartlara uygun olarak yapılmadığı dikkat çekiyor.

Samsun’da 31 Milyonluk Millet Bahçesinin İmalatları Çok Kötü!

Emay Uluslararası Muhendislik’in müşavirliğiin yaptığı ve yüklenici firmanın Mustafa Ekşi İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Ltd. Şti olduğu Samsun Millet bahçesinin inşaat imalatlarının çok hatayı olarak yapıldı.

Samsun Millet Bahçesinin 31 milyon 253 bin liraya ihale edildiği ve işin süresinin 120 gün olmasına rağmen Haziran ayında başlanılan inşaatın henüz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı TOKİ’ye tesliminin yapılmadığı öğrenildi.

TOKİ’nin 102 bin 800 metrekare alana yaptırdığı Millet Bahçesi projesi için geçtiğimiz Şubat ayında yapılan ihaleye 12 firma katılmış, İhaleyi 31 milyon 253 bin lira bedelle Ankara’da faaliyet gösteren Mustafa Ekşi İnşaat Turizm San.Tic.Ltd. Şirketi almıştı.

Samsun Millet Bahçesinin bisiklet ve koşu parkurlarındaki imalatarda hatalı üretim açık bir şekilde görülüyor.

Koşu, bisiklet ve yürüyüş parkurlarında yere serilen betonda çatlama, kenar birleşmelerinde açılmalar açık bir şekilde dikkat çekiyor.

Yollara dökülen betonlarda ve parke taşlarda da eksikler meydana gelmiş.

adminadmin