Gündem
Giriş Tarihi : 09-03-2014 19:28   Güncelleme : 09-03-2014 19:28

SAMSUN’DA BAĞIMSIZ ADAY MHP’YE KATILDI!

Canik Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Cengiz, Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldı.

SAMSUN’DA BAĞIMSIZ ADAY MHP’YE KATILDI!
Seçim çalışmalarını MHP Canik İlçe Başkanlığı’nın Seçim Koordinasyon Ofisi’nden yürüten Canik sözde Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Cengiz nihayet beklenileni yaparak Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldı.

Cengiz, MHP rozetini takarken  “Sayın Atıf Yiğit’e sonuna kadar güvendiğim için yanında olmaya karar verdim” diye konuştu.
 
AJANDASI NE OLACAK?

Bağımsız adaylıktan çekildiğini belirten Hasan Cengiz, “Yaklaşık 2 yıl kadar Canik ilçesini karış karış gezdim. Halkın nabzını yoklamak için bu zaman içinde durmadan çalıştım. Milliyetçi Hareket Partisi’nden Atıf Yiğit’in aday olmasının ardından ise bölgedeki izlenimlerim tamamen değişti. Canik artık ‘Atıf Yiğit’ diyor. Sözün kısası Canik halkı belediye başkanlığı için Atıf Yiğit’i görmek istiyor” dedi.

Bilindiği gibi Canik sözde bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Cengiz seçim çalışmaları boyunca elinde bir ajanda ile dolaşıyor ve kendisine oy verecek olanların isimlerinin listesini bu ajandaya yazıyordu..

Şimdi ise ajandaya isimlerini yazdığı kişilerden MHP için oy isteyip istemeyeceği merak ediliyor..

Öte yandan Hasan Cengiz’in MHP katılmasının duyulmasıyla birlikte sosyal medyada kendisine tepkiler boy göstermeye başladı işte onlardan bazıları:
 
Hasan bence bu davaya başladın seni taktir ediyodum cesaretine saygı duymuştum fakat bence seni destekleyenleri yanıltın bu olmadı yinede hayırlı olsun..

başkan hayırdır
 
Yakışmadı sana başkan haberin olsun. Ben MHP'Yi severim ama sana sözünden dönmek yakışmadı.
 
Bu sirf AK Parti ve RTE düşmanlığından kaynaklanan,secimi kazanmak için sırf Osman gitsin sırf RTE hükümetten duşsun diye hayatta biraraya gelemeyecek insanların ideolojik,etik değerler yargılarını hiçe sayarak yaptıkları Bizans oyunlarıdır. Halk bunları analiz ederek gerekli dersi sandıkta verecektir merak etmeyin!
 
Sahte başkan kaç paraya sattın bağımsızlığını?

Hayat Samsun'da Güzel Menfaat dünyasından bir kare...

Atıf YİĞİT bir topluluğu temsil ediyor ve çizgisinden asla ödün vermedi. Hasan CENGİZ ise 2 yıldır bağımsız aday olmasının gerekçelerini sıralarken bu gün yaşanan durumu nasıl açıklayabilir.İnsanlara umut vaat ederken sürekli vurguladığı bağımsızlığını hangi menfaat uğruna feda ettiğini açıklayabilir mi ?
 
böyle dönekli mi olurmuş. kendisini severek takip ediyordum çok yanlış yaptı. kendisindeki azmi ile beğeniyordum. kazansaydı da kazanmasaydı da yine de sevmeye devam edecektim ama görünen o ki böyle kişiler başa gelmesin inşallah. partiye değil kişiye oy verilir diye insanları kandırmaya gerek yok
adminadmin