Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-02-2017 10:50   Güncelleme : 23-02-2017 10:50

Samsun’da bir Büyükşehir Belediyesi komedisi!

Samsunluların parasıyla yaptırılan tramvay Lovelet durağında durmuyor.

Samsun’da bir Büyükşehir Belediyesi komedisi!

Samsun Haber - Tramvay lovelet AVM'de durağında neden durmuyor! Bu çağda bu zihniyet

Samsunluların vergileriyle Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan tramvay hattı Canik İlçesi'ndeki Balıkçı Barınağı'nda (Lovelet AVM) durmaması pes artık dedirtti.

Vatandaşlar Samsunda seçilmişlere hesap sormasıyla nam salan Gazetesinin adı Gerçek kendi yazdığı yalan haberlerden ise adı tekzipçi gazeteciye çıkan Hayati Kaynar'a seslendi.

HYATİ KAYNAR BUNUN HESABINI DA SORABİLECEK Mİ

Samsun Büyükşehir Belediyesinin halkın parasıyla yaptırılan ve 19 Mayıs Üniversitesi'nden Tekkeköy ilçesine kadar uzanan hatta öyle bir durak varki, durakta yeller esiyor. Çünkü tramvay o durak ta durmuyor. Sebebi ise Büyükşehir Belediyesi’nin durak karşısında bulunan bir alışveriş merkeziyle girdiği inatlaşma.

Karayolları'nın yolda üst geçit yapmasına rağmen durakta tramvayı durdurmayan SAMULAŞ'a da çevrede oturanlar büyük tepki gösterdi geçtiğimiz pazar günü üst geçit yanında buluşan mahalleleri yetkilere seslenerek "bu çağda böyle zihniyet olmaz. Biri biriyle inatlaşıyor, koskoca tramvayı durdurmuyor. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz bunları görmüyormu?" diyerek tepki gösterdiler.

adminadmin