Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-09-2016 13:29   Güncelleme : 23-09-2016 15:35

Samsun’da FETÖ Üst Yapılanması

AKİT TV, Ciddi Ciddi Program yapımcısı Fehmi Demirbağ, Samsun’dan gönderilen FETÖ/PDY Yapılanma dosyasını programına taşıdı.

Samsun’da FETÖ Üst Yapılanması

Dosyanın isminin ‘Samsun’da FETÖ Üst Yapılanması; Siyaset – Bürokrasi – İşadamı ve İhale Çarkı’ olduğunu belirten Demirbağ, dosyanın girişinde Samsun’da FETÖ/PDY örgüt yapılanma şemasındaki isimleri de okudu.

Dosyanın en ilginç tarafı ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın ildeki Cemaat yapılanmasında “örgütü himaye eden” isim olduğunun iddia edilmesiydi.

Akit TV‘de yayınlanan Ciddi Ciddi programında, sunucu Fehmi Demirbağ, kendisine ulaştırılan ve yetkili birimlere göndereceğini kaydetti dosyada, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile ilgili Cemaat bağlantısı olduğu ve “örgütü himaye eden” isim olarak geçtiğini söyledi.

SAMSUN’DA CEMAAT YAPILANMASI

“Samsun’da FETÖ üst yapılanması, siyaset, bürokrasi, iş adamı ve ihale çarkı” isimli bir dosyanın kendilerine ulaştığını belirten Demirbağ, dosyanın içeriği hakkında şu bilgileri verdi:

20 MİLYONLUK İHALEDE ANLATILDI

“Dosyada resimler var. İmamların görüntülerini görüyoruz. Finansörleri, kurucuları, kasayı görüyoruz. Ama enterasan bir şey var, en sondaki resim, ‘örgütü himaye eden’ Yusuf Ziya Yılmaz. Büyükşehir Belediye Başkanı. Adalet ve Kalkınma Partisi’nden bir belediye başkanı. Bilgiler var fotoğraflar var” diyen Demirbağ, Sabah gazetesinde yayınlanan “FETÖ’cü doktora kıyak” haberini de referans göstererek, Cemaat soruşturmasında mal varlığına el konulan Doktor Ersin Yılmaz’a 20 milyon liralık iki ihale verildiğini söyledi.

“MÜBAREK SEN KİMİN SAFINDASIN?”

Bunların bir şekilde ortaya çıkması gerektiğini kaydeden Demirbağ, “Mübarek sen kimin safında yer alıyorsun? Açıklama yap” diye tepki gösterdi.

DOSYADAKİ FETÖ/PDY ŞEMASI VE İSİMLER

Fehmi Demirbağ’ın ekranlarda gösterdiği ‘Samsun’da FETÖ Üst Yapılanması; Siyaset – Bürokrasi – İşadamı ve İhale Çarkı’ isimli dosyadaki şemada;

FETÖ/PDY Örgütünün Samsun İmamları

Bilal Karaduman – Firari

Ömer Yazıcı        -   Firari

Osman Reis        -  Firari

FETÖ/PDY Örgütünün Samsun Finansörleri

Servet Keskinsoy

Turan Çakır – Belediye FETÖ – Belediye Başkan Vekili

Ersin Yılmaz – Sağlık İmamı

Hüseyin Tozlu – Tutuklu İşadamı – Örgüt Finansörü

Vedat Daştan – Tutuklı İşadamı – Örgüt Finansörü

FETÖ/PDY Örgütünün Samsun Kuryesi

Muharrem Durmuşoğlu – Firari – Mütevelli Heyet İmamı ve Örgütün Kuryesi

FETÖ/PDY Örgütünün Samsun Kasası

Avukat Fevzi Cem Şenocak – FETÖ Elebaşı Gülen’in Avukatı – Örgütün Kasası

FETÖ/PDY Örgütünü Himaye Eden

Yusuf Ziya Yılmaz  - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı - Örgütü Himaye Eden

adminadmin