Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-01-2018 15:03   Güncelleme : 16-01-2018 15:03

​Samsun’da Hakkında FETÖ şaibesi olan yöneticiyi Yeniden Müdür Yardımcısı Yaptılar

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne hakkında FETÖ şaibesi olan bir ismi müdür yardımcısı yaptılar.

​Samsun’da Hakkında FETÖ şaibesi olan yöneticiyi Yeniden Müdür Yardımcısı Yaptılar

15 Temmuz Darbe girişiminden hemen sonra Gazi Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı görevinden istifa ederek İstanbul’a tayin isteyen gözlerden uzun süre uzak duran S.B’nin hakkındaki FETÖ şaibelerinden nasıl aklandığı merak ediliyor.

İSMİ ANKARA’YA GİTMİŞTİ AMA

Darbenin hemen ardından Sağlık Bakanlığı tarafından istenen hakklarında FETÖ/PDY ile illiyet, irtibatı olan 200 kişilik isim listesinde yer alana S.B’nin ismi, Sağlık Bakanlığı’ndaki müsteşar yardımcısı yakın akrabası tarafından listeden çıkarılarak Sümen altı yapıldığı iddia edilmişti.

ORHAN KIRCALI’YLA BACANAK

S.B’nin Sağlık Bakanlığında koruyup kolladığı öne sürülen amcasının oğlu olan müsteşar yardımcısının aynı zamanda AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı’nın da bacanağı olduğu öğrenildi.

SB’nin yeniden yöneticilik görevine getirilmesi Samsun Sağlık il Müdürlüğü’nde skandal olarak nitelendiriliyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’nın yakın bir akrabasının da 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kapatılan FETÖ’nün okullarında öğretmenlik yaptığı basına yansımıştı.

Sağlık Bakanlığı Müsteşar yardımcısının Samsun kamuoyunda FETÖ’cü olarak bilinen yeğeni SB’yi Milletvekili Kırcalı’ya emanet ettiği ve Kırcalı’nın da S.B’yi müdür yardımcısı yapabilmek için bakandan ricacı olduğu gelen iddialar arasında.

SB’nin meşhur vukuatlarından birisinin Zaman Gazetesi aboneliğinden çıkmak isteyenleri tehdit ettiği halen Samsun kamuoyunda konuşuluyor.

 

adminadmin