Güncel
Giriş Tarihi : 25-02-2020 11:57   Güncelleme : 25-02-2020 11:57

Samsun’da İstenmeyen Berna Laçin’e Chp’li Cemil Deveci Sahip Çıktı

Bir kere de hayırlı bir işe sahip çıkaydı…

Samsun’da İstenmeyen Berna Laçin’e Chp’li Cemil Deveci Sahip Çıktı

15 Temmuz hain darbe girişimi, islami değerler ve en son Elazığ depremi için twitter üzerinden yaptığı gönderiler ile tepki çeken Berna Laçin’e CHP’li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci sahip çıktı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle tepkileri üzerine çeken ve paylaşımları hakkında defalarca soruşturma başlatılan Berna Laçin, ‘Hayal Satıcısı’ isimli oyunu için Samsun’da sahne alacaktı.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Oyunu için Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde salon ayarlanmıştı. Dini değerlere, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve son olarak Elazığ depremi üzeri twitterdan yaptığı paylaşımlar vatandaşlar tarafından tepki çekmiş, Cumhuriyet Savcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılmıştı.

 

BÜYÜKŞEHİR İPTAL ETTİ

Berna Laçin’in Samsun’da sahne almasına tepki gösteren vatandaşlar, salon tahsisinin iptal edilmesini istemesi üzerine, Samsun Büyükşehir Belediyesi, salon tahsisinin iptal edildiğini duyurdu.

 

BİLET SATIŞLARI DURDURULDU

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde yapılacak ‘Hayal Satıcısı’ isimli oyun için bilet satışları durduruldu.

DOĞA KOLEJİ SALON VERMİŞTİ

Elazığ depremi ile ilgili paylaşımlarda bulunan sözde oyuncu Berna Laçin, Twitter'dan, 41 kişinin hayatını kaybettiği deprem üzerinde provakasyona imza atarak prim yapmaya çalıştı. Paylaşımları nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Berna Laçin’in Samsun’da yapacağı gösterinin Atakum ilçesinde bulunan Doğa Koleji okulunda yapılacağı öğrenilmişti.

 

LAÇİN’İ DOĞA KABUL ETMEDİ

Samsunlu vatandaşların yoğun tepkilerin altında kalan Samsun Doğa Koleji okullarının da salon vermeyeceği öğrenildi. Berna Laçin, sosyal medya hesabından Samsun’da kendisine salon verilmediğini duyurdu.

 

SAMSUN’DA YER BULAMADI

Hayal Satıcısı isimli oyun için Samsun’da salon bulamayan Berna Laçin’e muhalif basın destek çıktı. Türkiye genelinde yapılan haberler ile Berna Laçin, gündeme gelerek reklamını yapmış oldu.

 

REKLAM PASTASINDAN PAY ALMAK İSTEYEN DEVECİ

Samsun’da salon arayışına girerken, CHP’li Atakum Belediyesi, Berna Laçin’e yer tahsisi yapacağını duyurdu. 31 Mart seçimlerinden bu güne kadar, belediye içerisinde yapılan usulsüzlüklerle gündemden düşmeyen CHP’li Atakum Belediyesi Başkanı Cemil Deveci, ulusal gündemde kendine yer edinmek için Berna Laçin’e belediyeye ait düğün salonunu tahsis ettiklerini açıkladı.

Kaynak: Gerçek Taraf

Recep YAZGANRecep YAZGAN