Güncel
Giriş Tarihi : 26-02-2014 10:29   Güncelleme : 26-02-2014 10:29

SAMSUN’DA MERKEZ, GIDA VE KAVAK OSB TOPLANTISI

Samsun Merkez Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Gıda OSB ve Kavak OSB Müteşebbis Heyeti toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi.

SAMSUN’DA MERKEZ, GIDA VE KAVAK OSB TOPLANTISI
OSB toplantısı için Tekkeköy ilçesi Samsun Merkez Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ne gelen Vali Aksoy'u, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, OSB müdürleri ve müteşebbis heyeti üyeleri karşıladı.

Vali Aksoy’un başkanlığında yapılan toplantıda, Ocak 2014 dönemi denetim kurulu raporlarının sunumu yapıldı, Bölge İdare Hizmet Binası projeleri hakkında bilgi verildi ve gündemdeki diğer maddeler görüşüldü.
 
OSB TOPLANTISININ ARDINDAN FABRİKA ZİYARETİ

Vali Hüseyin Aksoy, OSB toplantısının ardından, 130 farklı ülkeye ihracat yapan Sampa Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni ziyaret etti. Aksoy, fabrikada incelemelerde bulundu. Firmanın Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Çep, fabrika hakkında Vali Aksoy’a bilgi sundu.

Ziyarete ayrıca Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Kayaoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, OSB’lerin müteşebbis heyet üyeleri katıldı.
adminadmin