Eğitim
Giriş Tarihi : 23-04-2019 13:26   Güncelleme : 23-04-2019 16:29

Samsun’da nur serter’i istemiyoruz!

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir, 28 Şubatçı Nur Serter’in Samsun’a getirilmesini protesto etti.

Samsun’da nur serter’i istemiyoruz!

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin göreve gelir gelmez ilk icraatı olarak, 28 Şubat zihniyetinin sembol ve karanlık isimlerinden biri olan başörtüsü düşmanı Nur Serter'i konuşmacı olarak Samsun’a getirmesine tepki gösterdi.

Demir yapmış olduğu açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

PANELİSTLERDEN BİRİSİNİN NUR SERTER OLMASI TALİHSİZLİK

Bugün 23 Nisan 2019.Bundan tam 99 yıl önce hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir parolasıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi kuruldu.

Ve bu çok özel gün geleceğimiz olan çocuklarımıza milletin hâkimiyetine ve bağımsızlığına sahip çıksın diye armağan edildi.

Biz de bu vesileyle tüm çocuklarımızın bu bayramını kutluyorum.

Ancak milletin hâkimiyeti, özgürlük ve bağımsızlık günü olarak kutladığımız bu çok özel günde TBMM'nin temellerinin atıldığı bu şehirde bugün Milli Egemenlik adı altında yapılan panelistlerden birinin Nur Serter olması ise büyük bir talihsizlik olarak kayda geçecektir.

28 ŞUBAT’IN SEMBOL İSMİ

Bu milletin değerlerinin düşmanı, inançlı insanların eğitim ve iş hakkını elinden alan 28 Şubat zihniyetinin sembol ve karanlık isimlerinden biri olan Nur Serter'in milli mücadele şehri olan Samsun'da olmasına ve düşmanı olduğu milli egemenliği anlatacak olmasını asla kabul etmiyoruz.

Bu paneli düzenleyenlerin özellikle Nur Serter seçimini ise yeni bir 28 Şubat süreci hazırlıklarının bir parçası olduğunu söylemek hiç de yanlış olmayacaktır.

İKTİDAR DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN KOLLARI SIVIYORLAR

31 Mart seçimlerinde Ankara ve İstanbul'un HDPKK desteğiyle alınmasını önümüzdeki seçimler için bir iktidar değişikliğine dönüşebileceği umuduyla tekrar o karanlık dönem beklentileri için daha bugünden kollarını sıvayanlar bilsin ki o dönemler bitmiştir.

Nur Serter gibi inanç, değer ve kadın düşmanlarının bu ülkenin geleceğinde yeri yoktur.

Nur Serter denilen şahsı bu şehre getirenler bilsinler ki milli egemenlik bu milletin ise millet düşmanlarının bu şehre katacağı bir şey yoktur ama Serter gibi millet ve inanç düşmanları kendisini buraya getirenler için bir itibar kaybı olarak bilinecektir.

adminadmin