Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-06-2018 08:48   Güncelleme : 16-06-2018 08:48

Samsun’da protokol bayramlaşması coşkulu geçti!

​Samsun’da Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Samsun Valisi Osman Kaymak’ın da katılımıyla Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda bayramlaşma programı düzenlendi.

Samsun’da protokol bayramlaşması coşkulu geçti!

Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma programında, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Samsun Valisi Osman Kaymak protokol üyeleri ile birlikte vatandaşların, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerinin, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin ve çocukların bayramını kutladı.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan yaptığı konuşmasında ’Bu ülkenin güçlü olması, gelişmesi, bütün mazlumların umudunun yeşermesi anlamına gelir. Bu coğrafyada, ülkemiz insanı ulaştığı bilgi teknolojisi ve ekonomisi ile yıldız gibi parlayan bir ülkedir. Samsun birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin şehri. Samsun tüm Türkiye'yi temsil edecek insan yapısı ve dokusuyla gerçekten bu güzelliği yaşatıyor. Bu güzellik noktasında öncü il olma özelliğini de temsil ediyor.’ dedi.

Samsun Valisi Osman Kaymak bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında ‘Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz bayramlaşma programına katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, huzur, kardeşlik ve barış içinde nice bayramlar geçirilmesini temenni ediyorum.’ dedi.

Bayramlaşma törenine, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Demircan’ın Eşi Perihan Demircan, Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş ve Hasan Basri Kurt, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz, Vali Yardımcıları Hasan Öztürk, Recep Yüksel, Hakan Kubalı ve Sezgin Üçüncü, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutan Kd. Albay Ünsal Ağaoğlu, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutan V. Sg.Yb.Tayfun Paşaoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşcı, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

adminadmin